İOS 7 Güncellenmeye Hazır

Apple’ın merakla beklenen yeni mobil işletim sistemi iOS 7 kullanıcılara sunuldu! iOS’a tarihinin en radikal değişikliklerini getirecek olan iOS 7 dün yayınlandı. iPhone 4 ve üzeri iPhone’lara yüklenebilecek olan yeni işletim sistemini ayrıca iPad 2, iPad Mini, Retina iPad ve 5. nesil iPod Touch sahipleri cihazlarına kurabilecekler.

iOS 7′yi cihazına kurmadan önce tüm uygulamalarının güncel olması gerekiyor. Ayrıca kötü sürprizler yaşamamak için iOS 7′yi kurmadan önce tüm verilerini yedeklemen yararına olacaktır. iOS 7′nin bu zamana kadarki en büyük iOS güncellemesi olacağından 3G yerine WiFi üzerinden güncellemeyi yapmanız daha iyi olur. Şayet Mac sahibiyseniz güncellemeyi bilgisayarınıza indirip ardından Cihaz’ınıza aktarabilirsin.

ios 7
ios 7

NASIL YAPARIM?

Apple an itibariyle iOS 7 güncellemesini dünyanın dört bir yanındaki kullanıcılarına sundu. Arayüzü baştan aşağı yenilenen ve birçok yeni özellik kazanan iOS 7′yi iPhone 4/4S/5, iPad 2/3/4 ve iPad mini cihazlarınıza kurabilirsin.

iOS 6.1.3 veya 6.1.4 yüklü cihazının Ayarlar>Genel>Yazılım Güncelleme bölümüne giderek iOS 7 güncellemesini indirebilirsin.

Ayrıca iTunes’u 11.1  sürümüne güncelleyip, iOS 7′yi önce bilgisayarınıza ardından Cihazı’ınıza kurabilirsin. Şu an milyonlarca kullanıcı güncellemeyi indirmek istediğinden sistemlerde aşırı bir yüklenme söz konusu olabilir. Bu nedenle bazı kullanıcılar henüz güncellemeyi göremiyor.