iOS 14 liste görünümü ile gelebilir!

iOS 14 liste görünümü1

Her ne kadar Apple kullanıcıları iOS 14 liste görünümü beklemeseler bile yine de bunun bir konsept tasarımı ortaya çıktı.

Birçok kişinin yakından takip ettiği iSpazio iOS 14 liste görünümü ortaya attı ve dikkat çekmeyi başardı. Bu konsept bugüne kadar alıştığımız iPhone ana ekran görsellerine kesinlikle hiç benzemiyor. Eminiz ki birçok kişi gibi siz de iPhone akıllı telefonlarında ana ekran görsellerinin liste halinde nasıl gözükeceğini merak etmişsinizdir. Şirket bunu bildiği için ilginç bir yöntem denedi.

Liste görünümü bugüne kadar hiç yapılmadı

Apple tutkunlarını heyecanlanmayı başaran bu yeni liste görünümü ile birlikte, ilginç sıralama seçenekleri ortaya çıktı. Kullanıcılar listeyi son kullanılan uygulamaları veya okunmamış bildirimleri olan uygulamaların görev sıralama imkânını bu yeni tasarımda kazanabiliyor.

iOS 14 liste görünümü yeni1

Apple şirketinin iOS 14’teki ana ekran için yeni bir arayüz üzerinde çalıştığı ifade ediliyordu. Yazılım güncellemesinin yapılmasıyla birlikte, iOS 14 ekranın uygulamalarınızı liste görünümünde görmenizi sağlayan yeni bir sayfa içeriği tahmin edildi.

Nokia coronavirus’ten etkilendi! Android 10 güncelleme tarihleri değişti!

Henüz Apple şirketinin nasıl bir yol izleyeceği ve liste görünümüne yer verip vermeyeceği kesin değil. iOS 14 ile ilgili çok fazla yeni detay ortaya çıkıyor ve bunları takip etmek gerçekten de zor. Örneğin geçenlerde el yazısını bilgisayar yazısına çeviren bir özellik iOS 14 ile kesinlik kazanmıştı. Şimdi ise şirketin liste görünümünü deneyebileceği ifade ediliyor.