iOS 13 ile iPad Pro mouse desteğine kavuşabilir!

iPad Pro

iOS 13 güncellemesi ile iPad Pro mouse desteğine kavuşabilir. Bu sayede Apple, PC’leri tableti ile bitirme konusunda büyük bir adım atmış olacak.

Apple, geçtiğimiz yıllarda iPad modelleri ile PC’leri bitireceğinin sinyallerini vermiş ve bu yönde söylemlerde bulunmuştu. Ancak o zamanki iPad modelleri ile bu maalesef ki mümkün değildi.

Ancak yeni tanıtılan iPad Pro modelinin Xbox One S gücünde grafik birimine sahip olması ve işlemcisi ile laptopları dize getirmesi bu söylemin doğruluğunu kanıtlamıştı.

iPad Pro için mouse desteği yolda!

iPad için fiziki klavye ve Apple Pencil desteği de sunarak PC’lere iyice rakip olan Apple’ın, iOS 13 güncellemesi ile mouse desteğini de sunması bekleniyor.

Bu destek gelirse muhtemelen ilk etapta Magic Mouse kullanılacak veya Apple, iPad’e özel bir mouse tanıtacak. Yani her mouse’u bağlayamayacaksınız.

Yeni Apple AirPods 2020 yılında geliyor!

Bu söylentilerden yola çıkan tasarımcı Guilherme Martins Schasiepen, mouse desteğinin nasıl görüneceğine dair konseptlerini yayınladı. Bakalım Guilherme Martins Schasiepen’in konseptlerini beğenecek misiniz?

iPad Pro c8f27879372893.5cc0e0ab52efb