Intel, HP ve Teknosa’dan Dünyayı Tartıştıracak Yarışma

hp intel teknosa

Teknoloji liderleri Intel, HP ve Teknosa’nın, “duruma göre laptop kafana göre tablet” yani 2’si 1 Arada laptoplar için eğlenceli bir yarışma ile tekrar ekranlarda.

Intel, HP ve Teknosa, bilgisayar dünyasında yeni bir dünyanın kapılarını açan ve elimizden düşüremediğimiz tabletlerin pratikliği ile diz üstü bilgisayarların performansını bir araya getiren Intel işlemcili 2’si 1 Arada laptoplar için yürüttüğü kampanya kapsamında hazırladığı reklam filmiyle tablet mi laptop mı tartışmasını başlatmış, hem laptop hem tablet özelliklerini bir arada sunan teknoloji dünyasının yeni trendi 2’si 1 Arada bilgisayarlarla bu tartışmaya son noktayı koymuştu.

hp intel teknosa

Kampanya kapsamında hayata geçirilen reklam filmindeki bu tartışma şimdi de sosyal medya üzerinden eğlenceli bir yarışmaya dönüştü. Yarışmaya katılmak için www.laptopmitabletmi.com sitesine girerek reklâm filminin başını izlemeniz ve reklamdaki gibi tarafınızı seçip “laptop” ya da “tablet” dediğiniz maksimum 10 saniyelik bir video çekip siteye yüklemeniz gerekiyor.

Siteye yüklenen videolar arasında en yaratıcı olanlar sırasıyla 3 adet HP Stream x360 2’si 1 Arada laptop, 1 adet HP ROAR hoparlör, 3 adet HP kulaklık ve 50 kişiye Teknosa’dan HP marka 2’si 1 Arada alımlarında geçerli 50 TL’lik hediye çeki kazanma şansını yakalayacak. Video yükleyenler ödüller için yarışırken aynı zamanda dünyayı tartıştıran bu sorunun cevabını da izleyebilecekler.

Turkcell’in Gelmiş Geçmiş En Akıllı Telefonu T60