Fujifilm Instax Square, 19 Nisan’da duyurulacak

Fujifilm Instax Square

Analog yapıda, dijital fotoğraf özellikleri sunan bir fotoğraf makinesi arıyorsanız, kulağınız Fujifilm’de olsun. Zira Instax Square, 19 Nisan’da duyurulacak.

Fotoğraf çekmek için eğlenceli yollardan birisi de hiç şüphesiz analog fotoğraf makinesi kullanmak. Ancak günümüz şartlarında bu makineleri kullanmak bazı anlamlarıyla zor. Japon fotoğraf ve görüntüleme sistemleri teknolojileri firması Fujifilm ise Instax modelleriyle bu deneyime yakın bir kullanım sunuyor. Ancak çektiğiniz fotoğrafın hemen çıktısını alabildiğiniz Instax modelleri, kendi filmlerini kullandığı için kullanım açısından biraz masraflı olabiliyor. Eğer hem analog tarzda hem de dijital özelliklere sahip bir makine arıyorsanız Fujifilm’in yapacağı duyuru ilginizi çekebilir. Zira Instax Square, 19 Nisan’da duyurulacak.

Fuji Rumors’un haberine göre yeni Instax modeli 19 Nisan’da duyurulacak. Bu bir iddiaydı ancak Fujilm bu iddiayı doğruladı. Firmanın yeni Instax modelinin hibrit yapıda olacağı söyleniyor. Instax Square’de bir LCD ekran bulunuyor. Fotoğraf makinesi, önceki modellerinin aksine Micro SD kart yuvasına sahip. Bu da fotoğrafların dijital olarak saklanabileceği anlamına geliyor. Bu modelde kullanıcılar çektiği fotoğrafa bakıp, isterlerse çıktı alabiliyor. Böylece filmlerin idareli kullanımı söz konusu oluyor. Ayrıca bu filmleri kullanmak isteğe bağlı hale geliyor.

Instax Square ile ilgili ilk bilgi ve yorumlar bunlar. Cihazla ilgili net bilgiler 19 Nisan’da Fujifilm’in duyurusu ile elimize geçecektir. Bu arada Fujifilm’in geçtiğimiz günlerde Instax Mini 9 modeli resmi olarak satışa sunuluyor. Biz de haberini sizlerle buluşturmuştuk. Haberi okumak için tıklayın.