Instagram’ın yeni fenomeni Mücbir Sebepler

Mücbir Sebepler

Mücbir Sebepler Instagram’daki popülaritesini giderek arttırıyor. Bilin bakalım Bartu ve Melikşah’ın bu geceki konukları kimler ?

Koronavirüs sebebiyle çok sayıda ünlü Instagram, Youtube ve benzeri platformlarda canlı yayın açıp hayranlarıyla sohbet ediyor. Yalan Dünya’dan hatırlayacağınız Bartu Küçükçağlayan ile bir yerden hatırlayamayacağınız Melikşah Altuntaş Mücbir Sebepler adında çok samimi bir magazin programı yapıyorlar.

Mücbir Sebepler programı gece 12.30’da bir pencere kolu eşliğinde çalan müzik ile başlıyor. Bartu yayına Melikşah’ı alıyor ve keyifli sohbetlere başlıyorlar. Program genel olarak ünlü kişilerin magazin değeri taşıyan video ve fotoğraflarının esprili bir şekilde yorumlanmasıyla keyifli bir hal alıyor. Programı ilk defa izleyenler formata alışmakta sıkıntı çekebilirler. Çünkü ünlü avı diye bir bölüm var ki Bartu ara ara ünlü avına çıkıyor. Kendi programını izleyen ünlüleri sohbet için bağlıyor ve hiç beklemedikleri anda yayından atıyor. Programın en çok sükse yaptığı gün şüphesiz Serdar Beyin programa katıldığı gündü. Serdar Ortaç bu sıralar Instagram’da açtığı yayınlarda genel olarak mutsuz ve pesimist tavırlar sergiliyor. Ancak Bartu kendisini programa alınca birazcık gülebildi.

Programı bilmeyenler geçen günlerde Twitter’da tt olan #sarpapakbunuatlatamayacaksın hastaghine de bir anlam veremediler. Ancak bu hastaghin tt olması bile gece yarı yapılan yarı komedi bir magazin programının ne kadar izlendiğini gösteriyor. Eğer siz de gece yarısı canı sıkılan insanlardansanız biraz kafanızı dağıtıp gülmek için bu yayını takip edebilirsiniz. Saat yaklaştı. Yayını buradan izleyebilirsiniz. Sürekli konuklar : Ezgi Mola, karıcım, Kadıköy Belediyesi ve komşu birey.

Bartu Küçükçağlayan Kimdir?

Bartu Küçükçağlayan (1983, Eskişehir), müzisyen, tiyatro, televizyon ve sinema oyuncusudur. Eskişehir’de doğan Küçükçağlayan 2001’de İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı’nı kazanarak İstanbul’a gitti. Eğitimi sırasında, 2004 yılında Kent Oyuncuları topluluğunun İnishmore’lu Yüzbaşı oyununda rol aldı. Kendisini Av Mevsimi, Yalan Dünya ve Çoğunluk gibi yapımlardan biliyoruz.

Melikşah Altuntaş Kimdir ?

Melikşah Altuntaş, uzun bir zamandır “Bant” dergisinin editörleri arasında yer almakta olan Melikşah Altuntaş, aynı zamanda “Sinema” ve “Altyazı” adlı dergilerde de yazılar yazdı. “Bu Gece” adlı komedi talk-show programı 2018 ve 2019 yıllarında yayınlandı.

Mücbir Sebepler 2