Windows Phone 8.1’e Fitbit Geliyor!

Windows Phone 8.1e Fitbit Geliyor

Fitbit, Windows Phone 8.1 işletim sistemi ile uyumlu bir uygulama geliştirdiğini açıkladı.

Fitbit forumundan yazılı olarak bir şirket sözcüsü tarafından yapılan açıklamaya göre, Windows Phone uygulamaları için çalışmalara başlandı.

Windows Phone 8.1'e Fitbit Geliyor!

iOS ve Android gibi popüler mobil işletim sistemleri ile uyumlu olan Fitbit, Windows Phone işletim sistemlerine gelmesi ile birlikte Microsoft‘un mobil işletim sistemini giyilebilir aksesuar alanına daha fazla yaklaştıracak. Las Vegas’ta gerçekleştirilen CES 2014 fuarı kapsamında giyilebilir aksesuarların bolca tanıtıldığı bir dönemden geçerken, birçoğunun Windows ve Windows Phone desteğinin olmaması oldukça dikkat çekmişti.

Windows Phone eksikliği ile ilgili çeşitli sebepler ortaya atan cihaz üreticileri için ön plana çıkan sorunlar arasında geliştirme maliyetleri ile potansiyel müşteri eksikliği bulunuyor. Windows Phone 8.1 güncellemesi ile beraber yazılımcılar tarafından giyilebilir aksesuarlara uygun uygulama geliştirirken ortaya çıkan bazı sorunların çözülmesi ile Fitbit ve türevlerinin bu işletim sistemine uygun uygulama geliştirmeleri daha kolay bir hale geldi.

Pentagon, Samsung’a İzin Verdi!