Instagram Nedir?

instagram

Instagram son dönemde kullanıcı sayısını giderek arttırıyor giderek daha çok kişi tarafından kullanılıyor ve gençler arasında ki popülaritesi giderek artıyor.

Özellikle Facebook; Instagram’ı satın aldıktan sonra halkça tutulma ivmesini çok hızlı arttıran Instagram, görsel öge odaklı olması dolayısıyla birçok kesim tarafından da sevilerek kullanılıyor.

Özellikle sanatçılar ve sanat dünyası için de bulunmaz bir Hint Kumaşı olan Instagram’ı sanatçılar da kullanınca onları sevenler onların hayranları, fanları da Instagram’ı kullanmaya başlıyor yani kısacası tam bir domino etkisi diyebiliriz.

instagram

 

Bu domino etkisi sonucunda birçok kişi Instagram’ı kullanmaya başlamış oluyor. İşin özü yani kısacası Instagram’ı bu denli sevmemizin ana nedeni kesinlikle fotoğrafları paylaşabilme ve paylaşırken onlarca filtre ve daha birçok farklı düzenleme aracını Instagram üzerinden kullanabilme özelliği.

Öyle ki bu düzenleme araçları sayesinde Instagram da fotoğraf paylaşmak gerçekten bir zevk haline geldi. Yeni gelişmeler oldukça aktaracağız.

Piller Jenaratöre Dönüşecek