Instagram kullanıcıları artık Messenger’da grup sohbetlerine katılabilecek

Instagram kullanıcıları artık Messenger'da grup sohbetlerine katılabilecek

Geçen yıl Messenger ve Instagram arasında çapraz mesajlaşmayı tanıttıktan sonra Facebook, uygulamalar arası grup sohbetlerinin eklenmesiyle özelliği kullanışlı hale getirdi. İşte detaylar.

Yeni özellik ile, hem Messenger hem de Instagram kişilerinde grup sohbetleri başlatabilecek ve döngü yaratabileceksiniz.  Hem InstagramDM‘lerinde hem de uygulamalar arası grup sohbetlerinde Messenger tarzı anketler başlatabileceksiniz. Bu arada Instagram, “Birlikte İzle” adlı özel bir yeni özellik de duyurdu. Özelliği kullanmak için Instagram’ın uygulaması içinde bir görüntülü sohbet başlatıp, paylaşmak istediğiniz gönderiye gidin. Ardından paylaş düğmesine ve “Birlikte İzle”ye tıklayın. Böylece Birlikte İzle özelliği ile sosyal medyadan da “sosyalleşme etkinlikleri” yapabileceksiniz. Malum koronavirüsün hayatımıza girmesiyle böyle özelliklere ihtiyaç arttı.

Instagram kullanıcıları artık Messenger'da grup sohbetlerine katılabilecek

Facebook ayrıca Messenger ve InstagramDM‘leri için Kolombiyalı şarkıcı J Balvin merkezli bir tema da dahil olmak üzere yeni sohbet temaları getirdi. Ayrıca Astroloji grup sohbet teması, AR efekti ve çıkartma paketi içeren yeni bir Astroloji sanat paketi de var. Yeni özellikler bugün Messenger ve Instagram için kullanıma sunuldu. Facebook, bu aralar Instagram ile birleşeceği farklı özellikler sunmada hızını kesmiyor. Uygulama geçtiğimiz günlerde InstagramReels videolarını da Facebook Haber Akışı üzerinden yayınlamaya başlayacağını duyurmuştu. Şirketin amacı Facebook’un uygulamasını daha fazla kullandırmak olabilir. Malum artık uygulama eskisi kadar popüler değil.

Çip kıtlığı nedeniyle 2021’in ikinci yarısında akıllı telefon sevkiyatları düşecek