Instagram BlackBerry’e Geliyor

Ins

BlackBerry kullanıcıları müjde. Facebook tarafından rekor bir fiyat ile satın alınan Instagram bu kez BlackBerry’ e geliyor.

Facabook tarafından rekor bir fiyatla alındıktan sonra, Android uygulaması ile kullanıcı sayısını oldukça arttıran Instagram artık BlackBerry telefonlarda da kullanılabilecek. Çok yakında reklam gösterimleri ile gelirini arttıracak olan Instagram, kendi statüsündeki hedeflerini de büyüttü. Yeni güncellemeler ile aslan payını elinde tutmak isteyen Instagram, BlackBerry kullanıcılarını da bu yeniliklerden mahrum bırakmayacak.

iGrann isimli web sitesinde yer alan habere göre, BlackBerry AppWorld’ de yakın zamanda yerini alması beklenen Instagram uygulaması ile BlackBerry kullanıcıları da tam bir Instagram deneyimi yaşamaya başlayacak. Insİlk aşamada fotoğraf beğenme, yorum yapma, görsel arama, filtresiz olarak fotoğraf yükleme gibi özellikler sunması beklenen yazılım, sonraki sürümlerde ise Instagram filtrelerini kullanılabilir hale gelecek. Ayrıca video yüklemenin de mümkün olacağı uygulamada yenilikler de kısa sürede BlackBerry kullanıcılarına snulacak.
Yakın bir zaman içinde AppWorld’ de yer alması beklenen Instagram uygulamasının bu çıkış ile birlikte kullanıcı sayısını katlaması bekleniyor.