Insta360, Ace Pro 2 ile aksiyon kamerası pazarına güçlü bir giriş yapıyor

Ace Pro 2

Insta360, GoPro ve DJI gibi devlerin hakim olduğu aksiyon kamerası pazarına, yeni Ace Pro 2 ile iddialı bir giriş yaptı.

Ace Pro 2 399,99 dolar fiyat etiketiyle piyasaya sürülürken selefinden 50 dolar daha uygun bir fiyat sunarken, Avrupa’da 449,99 avro olarak listeleniyor. GoPro’dan ilham aldığı açıkça görülen Ace Pro 2, ön ekranda yalnızca bilgi gösterirken, 2,5 inç menteşeli ana ekranı sayesinde görüntülerin canlı izlenmesine olanak tanıyor. Geliştirilmiş parlaklık ve piksel yoğunluğuna sahip bu ekran, dış mekan kullanımları için de ideal bir kullanım sunuyor.

Ace Pro 2

12 metreye kadar suya dayanıklı olan Ace Pro 2, su altı çekimlerinde hassas kontroller sağlayacak özelliklerle geliyor. 1/1.3 inç sensör, 30 fps’de 8K video kaydı yaparken, 120 fps’de 4K ağır çekim sunuyor. Bu sensör, 157 derece geniş açılı Leica Summarit lensle destekleniyor. Leica ile işbirliği sayesinde, kullanıcılar Leica renk profilleri ile daha doğal ve zengin renkler elde edebilecek.

Yapay Zeka Destekli Görüntü İşleme ve PureVideo Teknolojisi

Ace Pro 2, AI destekli yazılımıyla düşük ışıkta bile net görüntüler sunmayı vaat ediyor. PureVideo teknolojisi, özellikle 4K60 fps’ye kadar video kaydında gürültüyü azaltarak parlaklık ve ayrıntıları optimize ediyor. Fotoğraf modu ise 50 MP çözünürlükte görüntüler kaydedebiliyor. 2x optik yakınlaştırma, görüntü kalitesinde kayıp yaşatmadan net çekimler sağlıyor. Rüzgar koruması sayesinde, gürültülü ortamlarda bile ses kalitesinin korunması hedefleniyor. 180 dakika kullanım süresi sunan pil, 30W PD adaptörü ile 18 dakikada %80 şarj oluyor. Tam şarj içinse sadece 47 dakika gerekiyor, böylece hareketli anlarda kesintisiz çekimler mümkün hale geliyor.

Ace Pro 2 3

Insta360 Ace Pro 2, fiyat-performans dengesiyle hem profesyonelleri hem de macera severleri cezbetmeyi amaçlıyor. Gelişmiş ekran, güçlü sensör, yapay zeka destekli işleme ve hızlı şarj gibi özelliklerle Ace Pro 2, GoPro ve DJI gibi rakipleri karşısında kendini öne çıkaracak yenilikler sunuyor.

Poco M7 Pro 5G: Sertifikalar tamam, lansman yakında!