İlk Realme tableti 9 Eylül’de geliyor

Honor Tablet V6

Şimdiye kadar ürettiği uygun fiyatlı akıllı telefonlar ile dikkatleri üzerine çeken Realme, tablet pazarında da boy göstermeye başlıyor. İşte konunun detayları.

İlk Realme tableti 9 Eylül’de geliyor. Akıllı telefon pazarında hızlı bir yükseliş gerçekleştiren Realme ürün yelpazesini genişletmeye devam ediyor. Akıllı telefondan sonra, kablosuz kulaklık ve akıllı saat gibi ürünlerle kullanıcıların karşısına çıkan Realme, şimdi de ilk tabletiyle sahneye çıkmaya hazırlanıyor.

Çinli üretici ilk tabletini 9 Eylül’de tanıtacak. Köşeli hatlara sahip yapısıyla dikkat çeken Realme tablet 6.9 mm kalınlığa sahip olacak. Piyasadaki rakipleri ile karşılaştırdığımızda Realme Pad’in hayli ince bir yapıda olduğunu söyleyebiliriz.

realme pad

İlk Realme tableti 9 Eylül’de geliyor

10.4 inç’lik ekranı ile dikkatleri üzerine çeken Realme Pad, MediaTek tarafından geliştirilen Helio G80 yonga setinden güç alacak. Sistemini 4GB RAM ile destekleyen modelin dahili depolama alanı ise 64GB olacak. Dileyenler için 6GB RAM’e sahip ikinci bir model de bulunacak.

7100 mAh’lık bataryadan beslenecek olan tablette hem ön hem de arka yüzde 8MP’lik kamera bulunacak. 9 Eylül’de tanıtılacak olan tabletin fiyatı ise şimdilik netleşmiş değil. Realme muhtemelen bu tabletini ülkemizde de satışa sunacaktır. Elbette şimdilik kesinleşmiş bir durum yok.

Realme’nin agresif fiyat politikasına sahip bir şirket olduğunu göz önüne alırsak, tableti için belirlediği fiyatın da uygun olacağını düşünebiliriz.

Apple Glass ne zaman çıkacak? İşte yanıtı