BiP artık 65 dil konuşuyor

Bip

BiP , önemli bir yeniliğe daha imza atarak bir kez daha adından dünya çapında söz ettirmeye hazırlanıyor. 192 ülkede milyonlarca kullanıcısı olan BiP , şimdi de 65 dilde anlık çeviri desteği sunuyor.

Türkiye’de 34 milyon, yurtdışında ise 5 milyondan fazla indirilen BiP kullanıcılarına eşsiz bir özellik daha duyurdu. BiP ile tam 65 dilde size gelen mesajları artık anında tercüme ederek görüntüleyebileceksiniz. Ayrıca gönderilmek istenen mesajlar da 65 farklı dilden istenilene dile hemen çevrilerek gönderilebilecek.

BiP

Tüm dünya ile kesintisiz iletişim kurduran bu uygulama , Almanya’dan Suudi Arabistan’a, İran’dan Ukrayna ve Belarus’a, Japonya’dan Brezilya ve Antarktika’ya kadar 192 ülkeden kullanıcılar tarafından tercih ediliyor.

Grup görüntülü görüşebilme, çift hattı tek cihazda kullanma, para transferi gerçekleştirme, sabit ya da operatör fark etmeksizin bütün numaraları arayabilme, web platformu üzerinden de kullanılabilmesi gibi özellikleriyle rakiplerine fark atan bu uygulama farklı coğrafyalara ve dillere hitap eden yepyeni özelliğiyle de bir kez daha adından söz ettirecek.

Katlanabilir ekranlı telefonlar yaygınlaşıyor

Farklı ülkelerdeki kullanıcılarının dil engeline takılmadan kesintisiz iletişim kurabilmesi adına iOS kullanıcıları için deneme amaçlı 65 dilde anında çeviri özelliğini devreye alındı. Yakın bir tarihte Android kullanıcıları da 65 dilde anında çeviri özelliği ile dil engeline takılmadan kolayca mesajlaşmaya başlayabilecek.