Huawei Watch Fit 2 fiyatı açıklandı

Huawei Watch Fit Mini

Çinli teknoloji devi Huawei, yeni akıllı bileklik modeli olan Huawei Watch Fit 2’yi resmen tanıttı.

Huawei Watch Fit 2 fiyatı açıklandı. Teknoloji dünyasının en önemli isimlerinden biri olan Huawei, yeni akıllı bileklik modelini yani Huawei Watch Fit 2’yi resmen tanıttı. Özellikle Android ambargosu sonrasında çalışmalarını hızlandıran ve gerek akıllı telefon kanadında gerekse de akıllı bileklik ve saat kanadında ürün yelpazesini arttıran Çinli teknoloji şirketi, bu hamlesiyle birlikte akıllı bileklik modellerine bir yenisini daha eklemiş oldu.

Huawei Watch Fit 2’ye baktığımız zaman, bir hayli ilginç ve üst düzey özelliklere sahip olduğunu görüyoruz. 1,74 inç büyüklüğünde bir ekranla karşımıza çıkan yeni bilekliğin ekran çözünürlüğü ise 336 x 480.

Huawei Watch Fit 2 fiyatı

Huawei Watch Fit 2 fiyatı açıklandı

Kalp atış hızını en doğru şekilde izleyebilmek için, bu alandaki en son teknoloji olan TruSeen 5.0 ile donatılan Huawei Watch Fit 2, aynı şekilde Huawei TruSleep sensörü sayesinde de, uyku düzeninizin birincil takipçisi olacak.

Huawei Watch Fit 2 fiyatı

Huawei Watch Fit 2; aktif, klasik ve zarif olmak üzere üç farklı versiyonla satışa sunulacakken, aktif seçeneği hariç diğer 2 versiyonda NFC desteği de bulunuyor. Tek bir şarjla normal kullanım için 10 gün, aktif kullanım için 7 gün kullanım ömrü vadeden akıllı bileklik ayrıca 97 farklı spor moduna sahip.

Huawei Watch Fit 2 fiyatı

20 Haziran’dan itibaren ülkemizde de satışa sunulması beklenen Huawei Watch Fit 2’nin satış fiyatları ise şöyle; Huawei Watch Fit 2 Aktif 156 dolar, Klasik 208 dolar ve Zarif 261 dolar.

Bill Gates kripto para yatırımları hakkında konuştu