Huawei Watch 4 Pro’nun Ocean Blue versiyonu tanıtıldı

yy1

Huawei, yakın zamanda Watch 4 serisine şık ve modaya uygun bir model ekleyen Huawei Watch 4 Pro Ocean Blue’yu tanıttı . Başlangıçta Titanium ve deri seçenekleriyle piyasaya çıkan Huawei, şimdi de bu göz alıcı Ocean Blue versiyonunu global kullanıcıların beğenisine sundu.

Huawei Watch 4 Pro Ocean Blue’nun ayırt edici özelliklerinden biri de denizden çıkarılan balık ağları kullanılarak hazırlanmış kayışı. Bu ağların Floroelastomer malzeme ile kombinasyonu, çerçevenin büyüleyici mavi rengiyle daha da vurgulanan benzersiz bir estetik sağlıyor. Bu tasarım da , diğer Titanyum ve Deri kayış seçeneklerinden ayıran bir özellik diyebiliriz.

Huawei Watch 4 Pro

Bunun ile beraber Huawei Watch 4 Pro Ocean Blue, Pro serisindeki diğer modellerle aynı seviyede. Gelişmiş güç ve dayanıklılık sağlayan, dayanıklı havacılık sınıfı titanyum yapıya sahiptir. Ek olarak saat, gezegen tasarımları da dahil olmak üzere kişiselleştirilmiş saat yüzleri ve temalara olanak tanıyan süper geniş 1,5 inçlik bir LTPO ekrana sahip.

m1

Özellikle, Huawei Watch 4 Pro, doğrudan bilekten eSIM/LTE bağlantısı sunarak rahat arama, hızlı yanıtlar ve bağımsız navigasyon sağlar. Ayrıca cihaz, kullanıcıların hayati önem taşıyan konulardan haberdar olmalarını sağlayan çok çeşitli fitness ve sağlık özelliklerini bünyesinde barındırıyor. Huawei Watch 4 Pro Ocean Blue şu anda Almanya’da 549 € fiyatla ön siparişe açıldı. 19 Temmuz 2023’ten önce ön sipariş veren müşteriler ayrıca ücretsiz bir çift Huawei FreeBuds 5i alacak. Saatin 17 Temmuz’dan itibaren teslim edilmesi planlanıyor.

Dell, yeni IPS oyun monitörünü piyasaya sürdü