Huawei P50 fotoğrafları çevrimiçi olarak ortaya çıktı

Huawei P50 fotoğrafları çevrimiçi olarak ortaya çıktı

Huawei P50 Temmuz ayı sonlarında gelecek. Şirket kamera kurulumunu daha önce açıklamıştı ancak bugün canlı kanlı fotoğraflar yayınlandı.

Huawei ABD ambargolarından sonra kendinisi sağlam toparladı. Mobil sektörde aynı şekilde aktifliğini korudu ve hatta şimdi çip sorununu çözmek için kendi fabrikasını da kuruyor. Şirket bir yandan hiç hız kesmeden cihaz lansmanlarına da devam ediyor. Huawei’nin üzerinde çalıştığı bir diğer cihaz Huawei P50 için bugün kanlı canlı fotoğraflar geldi. Bugün göz kamaştırıcı ışıltılı pembe renkte bir telefon çevrimiçi olarak ortaya çıktı. Huawei P50’ye ait olan bu görsel bize çift daire tasarımının nasıl olacağını gösterdi. Üstte üç kamera, altta ise periskop kamera mevcut. Leica, Japon pazarı için kendi markalı telefonunu çıkarmış olabilir, ancak Huawei ile olan ortaklık, daha önce söylendiği gibi P50 serisi için de devam edecek gibi görünüyor.

Huawei P50 fotoğrafları çevrimiçi olarak ortaya çıktı

P50 telefonların arka tarafında süslü bir marka ve renkler yer alacak. Ancak daha önceki kaynakla cihazın 5G yonga setine sahip olmayacağını iddia ediyor. Qualcomm, serinin bir kısmı için Huawei’ye yalnızca LTE’ye özel Snapdragon 888 platformu sağlıyor olabilirken, geri kalanı muhtemelen 5nm Kirin 9000 yongalarına dayanacak. Cihaz hakkında bilinenler şu an için ne yazık ki kısıtlı. Ancak hem görseller hem de cihaz hakkında söylentiler yayılmaya başladığına göre tüm bunlar yakında netlik kazanacaktır.

Tapo C310 dış mekân kamerası: Gece gündüz, uygun fiyatlı güvenlik