Huawei P30 Pro canlı canlı görüntülendi!

sddefault 3

Huawei’nin yeni amiral gemisi modeli P30 Pro ile ilgili sızıntılar gelmeye devam ediyor. Şimdi de Huawei P30 Pro modelinin net şekilde görüntülendiği bir video ortaya çıktı.

Şu aralar teknoloji gündeminin odak konularından birisi de Huawei’nin yeni P serisi modelleri. Malum Çinli üretici önümüzdeki günlerde bir etkinlik düzenleyecek. Paris’te gerçekleşecek olan etkinlikte yeni P serisi modeller tanıtılacak.

Aslında yaşanan sızıntılar sayesinde yeni P serisi modelleri hakkında herşeyi biliyoruz. Bilmediğimiz tek şey ise Huawei P30 Pro’nun nasıl bir kamera performansına sahip olacağı. 5x zoom özelliğine sahip periscope kamera ile gelecek olan Huawei P30 Pro, selefi gibi kamera tarafında önemli bir atılım gerçekleştirebilir.

Huawei P30 Pro videoda ortaya çıktı

Peki Huawei P30 Pro nasıl bir tasarıma sahip olacak? Eğer etkinlik gününe kadar merakta kalmak istemiyorsanız, P30 Pro’nun tüm hatlarıyla gözler önüne serildiği videoya yukarıdan göz atabilirsiniz.

Videoda da net bir şekilde görüldüğü üzere, P30 Pro ekran altı parmak izi okuyucusu teknolojisi ile gelecek. Telefonun üst kısmında su damlası şekilden bir çentik bulunuyor. Bu da Mate 20 Pro’da kullanılan 3D yüz tarama özelliğinin P30 Pro’da yer almayacağı anlamına geliyor.

Telefonun arka tarafında dikey olarak konumlandırılmış 3’lü ana kamera modülü yer alıyor. Alt kısımda ise 3.5mm kulaklık jakı ve usb type-c bağlantısı dikkat çekiyor.

Bu arada P30 Pro fiyatının da 1000 euro civarında olacağını hatırlatalım.

Redmi Note 7 adeta yok satıyor