Honor 10 ve Huawei P20 karşılaştırması

honor 10 ve huawei p20 karşılaştırması 4

#İŞBİRLİĞİ

Aynı firmanın elinden çıkmış iki telefon temel unsurlar tarafında ne kadar farklı olabilir? Honor 10 ve Huawei P20 karşılaştırması tam olarak bu sorunun cevabını bizlere veriyor. İşte detaylar.

Akıllı telefon sektöründeki başarılı firmalardan biri olan Huawei, dünya markası olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Çinli üreticinin yetkili isimleri daha önce yaptıkları açıklamalarda akıllı telefon pazarında en çok telefon satan firma olmak istediklerini ve bunu da önümüzdeki 5 yıl içerisinde gerçekleştirebileceklerini belirtmişlerdi.

Bu her ne kadar oldukça iddialı bir açıklama olsa da Huawei’nin ciddi anlamda bunu başaracak gücü mevcut. Keza Çinli üretici Amerika’dan, Afrika’ya kadar pek çok kıtada bölge ayırt etmeksizin kurumsal faaliyetler yürütmeye önem gösteriyor.

Huawei kendi ismini Premium segmentine yerleştirerek, düşük fiyatlı modellerini ise Honor markası altında sunmaya özen gösteriyor. Keza Honor 10 ve Huawei P20 karşılaştırması da bu durumu net bir şekilde gözler önüne seriyor. Dilerseniz lafı daha fazla uzatmadan sizleri karşılaştırmamız ile başbaşa bırakalım.

Honor 10 Avrupa’da yok satıyor