Yetkililer Huawei P20’den bekledikleri satış rakamını paylaştı

he3

Akıllı telefon pazarının önemli oyuncularından Huawei, her geçen gün hedefleri biraz daha büyütüyor. Çinli firma, özellikle son dönemde tasarım çizgisi ve kamera tarafında yaptığı çalışmalarla beğeni toplamıştı. Bu çalışmalar arasında Huawei P20 serisi de yer alıyor ve işte yetkililerin bu telefon ailesi için 2018 toplam satış rakamı beklentisi…

Huawei’nin üst düzey yöneticilerinden Yu Chengdong, geçtiğimiz günlerde bir röportaj verdi ve hem Huawei P20 serisi için satış beklentilerinden hem de yaptıkları diğer çalışmalardan kısaca söz etti.

Chengdong, 2018 yılında Huawei P20 serisinden toplamda 20 milyonun üzerinde satış beklediklerini belirtti. Ek olarak Chengdong, akıllı telefonlarda yenilikçi çözümler için AR-GE tarafında Çin’deki rakiplerine kıyasla 10 katı fazla çalışma yaptıklarını söylüyor.

Yetkililer Huawei P20'den bekledikleri satış rakamını paylaştı

Güncel P20 serisine bakacak olur isek, Huawei P20 Pro, P20 ve P20 Lite modellerinden söz edebiliriz. Bu modeller arasında en uygun fiyatlı ve buna orantılı olarak en mütevazi donanım bileşenlerinin P20 Lite’da olduğunu söylememiz lazım. P20 Pro ise yalnızca bu serinin değil, aynı zamanda akıllı telefon pazarının en gelişmiş modellerinden bir tanesi. 6.1 inck ekranı ve Hisilicon Kirin 970 çipseti bulunan ürün, arka tarafta 3 kameradan oluşan özel bir sisteme yer veriyor. Daha fazla detay için aşağıdaki video penceresi aracılığıyla inceleme videomuza göz atabilirsiniz.

Huawei, şu an Samsung ve Apple’ın ardından dünyanın en büyük 3 numaralı akıllı telefon markası olarak konumlandırılıyor.


Ve Samsung, iPhone 2018 için çalışmalara başlıyor!