Huawei nova 6 5G delikli ekran tasarımıyla gelecek

huawei nova 6 5g

Huawei 5G destekli model sayısını arttırmaya devam ediyor. İşte Huawei nova 6 5G özellikleri ve telefon hakkındaki diğer detaylar.

Akıllı telefon pazarının lider isimlerinden biri olan Huawei, şu aralar zor günler geçiriyor. ABD tarafından markaja alınan Çinli üretici, yeni tasarladığı telefonlarda Google servislerine yer veremediği için sıkıntıda.

Tüm bu olumsuz tabloya rağmen Huawei model yelpazesini genişlemekten geri durmuyor. Ortaya çıkan son raporlara göre Çinli üretici önümüzdeki günlerde nova 6 5G modeli ile teknoloji tutkunlarının karşısına çıkacak.

nova 6 5G modelinde delikli bir ekran tasarımının tercih edileceği, telefonun ön tarafında çift, arka tarafında ise 4’lü kamera modülü yer alacağı iddia ediliyor. Hatta sızdırılan yeni bir görsel de bu iddiaları doğrular nitelikte. Dilerseniz bu görsele yukarıdan göz atabilirsiniz.

Huawei nova 6 5G modelinde OLED yerine LCD ekrana yer verileceği ve parmak izi okuyucusunun da telefonun yan kısmına konumlandırılacağı belirtiliyor. Elbette tüm bunların şimdilik bir söylentiden öte olmadığını da hatırlatmakta fayda var.

Google ve Samsung akıllı telefonları güvenli mi?