Huawei nova 5 3 ana kamerayla geliyor!

huawei nova 5 1

Huawei’nin önümüzdeki dönemde satışa sunacağı orta segmentteki yeni modeli nove 5 3 ana kamerayla gelecek. İşte Huawei nova 5 hakkındaki tüm detaylar.

Akıllı telefon sektörünün önemli isimlerinden biri olan Huawei, orta segmentteki model yelpazesini genişletmeye devam ediyor. Çinli üretici önümüzdeki günlerde orta segmente hitap eden yeni bir modelini daha satışa sunacak. Nova serisinin yeni modeli önce Çin, ardından da diğer bölgelerde raflardaki yerini almış olacak.

Huawei nova 5 özellikleri netlik kazandı!

Zaten bir süredir nova 5’e dair bazı söylentilere tanıklık ediyoruz. Bu söylentiler içerisinde en önemlisi telefonun 3 ana kameraya sahip olacağına dair iddiaydı. Malum, 3’lü ana kamera modülü şimdilik ağırlıklı olarak amiral gemisi modellerinde kullanılıyor.

Görünen o ki Huawei, 3’lü kamera modülünü uygun fiyatlı modellere taşıyarak, rakiplerine karşı avantaj elde etmek istiyor.

Hali hazırda 3 ana kameralı orta segment modeller zaten mevcut. Fakat bu modellerin sayısı hayli sınırlı. Ayrıca fiyat olarak da genel ortalamanın bir tık üzerindeler.

Huawei nova 5 ile 3’lü ana kamera deneyimini uygun fiyatlı modellere taşımak istiyor. Keza geçtiğimiz gün sızdırılan resmi nova 5 silikon kılıfları da dikey olarak konumlandırılacak olan 3’lü kamera modülünü doğrular nitelikte. Dilerseniz bu kılıflara aşağıdan göz atabilirsiniz.

huawei nova 5

Görünen o ki 2019’da 3’lü kamera modülüne sahip orta segment model sayısında hatırı sayılır bir artış yaşanacak. Yine de bekleyip göreceğiz.

Zenfone 6 çift sürgülü tasarımla gelecek