Huawei Modaya Yön Veren Ürünleri Tanıttı

HUAWEI

HUAWEI , Mate 60 RS ULTIMATE DESIGN, FreeClip ve WATCH GT 4 başta olmak üzere, moda ve teknoloji odaklı yeni nesil amiral gemisi ürünlerini sergiledi.

2023’te piyasaya sürülen amiral gemisi akıllı telefonlar arasında Mate 60 Serisi ve  Mate X5 yer aldı. Her iki ürün de kullanıcılardan büyük ilgi görürken, Huawei’in inovasyon odaklı tasarım ve teknolojideki liderliğini bir kez daha ortaya koydu.

Huawei ayrıca, farklı estetik, işçilik ve teknolojik yenilikler sunan yeni bir ultra üst düzey marka olan ULTIMATE DESIGN’ı da tanıttı. Counterpoint Research’ün son raporuna göre , 2023 yılında küresel üst düzey akıllı telefon pazarında %5’lik pazar payı elde ederek, tüm markalar arasında üçüncü sırada yer aldı.

2024’ün ilk iki haftasında , Çin pazarında en büyük akıllı telefon satış hacmiyle birinci sırada yer aldı. 2023’ün sonunda, Huawei akıllı giyilebilir cihazların küresel sevkiyatı 150 milyonu aştı ve , Çin’in akıllı saat pazarında art arda beş yıl boyunca birinci sırada yer aldı.

 

HUAWEI

ULTIMATE DESIGN segmentiyle malzeme kalitesinde de fark yaratıyor

ULTIMATE DESIGN segmentinde sunduğu ürünlerde, alışılmışın ötesinde bir tasarım ve materyal seçimine imza atıyor. Mate 60 RS ULTIMATE DESIGN’da ilk kez kullanılan kırmızı seramik sinterleme işlemine nadir toprak elementleri de eklendi.

Bu süreçte her bir cihaz, üretim aşamasında 1400°C kalsinasyon işleminden geçiyor ve 60 günlük üretim süresi boyunca, 50’den fazla işleme tabi tutuluyor. WATCH ULTIMATE DESIGN, Huawei’in ilk altın malzeme içeren akıllı saati. Ürün, 18K altın ve zirkonyum bazlı sıvı metal içeriyor.

FreeClip ise şirketin C-köprüsü tasarımıyla gelen ilk kulaklığı olmuştu. Dayanıklılığı ve daha özgür kullanım sağlayan tasarımıyla öne çıkan FreeClip, özgün tasarım ve performansıyla Mobil Dünya Kongresi ziyaretçilerinin de ilgisini çekmeye devam ediyor.

HUAWEI

 

Son teknoloji akıllı giyilebilir cihazlar kapsamlı ve hassas sağlık yönetimi sağlıyor

Huawei’in fitness ve sağlık odaklı ürünlerinden oluşan sergi alanı da katılımcıların ilgisini çekti. Huawei, iki yönlü BeiDou uydu mesajlaşmasını destekleyen ilk akıllı saat olan WATCH Ultimate, Health Glance özelliğine sahip  WATCH 4, aktivite halkaları ve Stay Fit uygulaması ile gelen WATCH GT 4 ve şimdiye kadar üretilen ilk altın kaplama akıllı saat olan  WATCH ULTIMATE DESIGN’ı kısa süre önce pazara sunmuştu.

Tanıtım döneminden kısa bir süre sonra, WATCH GT 4’ün küresel sevkiyatları 2,5 milyon adedin üzerine çıkarak, bu ürünü şirketin en çok satan akıllı saati haline getirdi. Firma, fitness ve sağlık alanında Ar-Ge yatırımı ve patent sayısı açısından da lider yaklaşımını koruyarak, 800’den fazla akıllı giyilebilir patent başvurusunda bulundu. Şirket yine kısa süre önce, Finlandiya’da açılan Sağlık Laboratuvarı’nı da tanıtmıştı.

 Tablette üretkenlik ön planda

Huawei’in en yeni amiral gemisi tableti  MatePad Pro 13.2 inç ve diğer yenilikçi tablet çözümleri de Mobil Dünya Kongresi 2024’te ilgi gören ürünler arasındaydı. Küçülen çerçeve ve en yüksek ekran-gövde oranı gibi tasarım odaklı yaklaşımlar yeni Matepad Pro’ya olan ilgiyi de artırdı. Bu tablet, 10.000’den fazla basınç algılama seviyesini destekleyen ilk kalem olan üçüncü nesil  M-Pencil ile tam uyum içinde çalışıyor.

Huawei, daha gelişmiş dijital üretim ve yaratıcılık deneyimi için önemli bir teknoloji olan PaperMatte Display ve NearLink’i de geliştirmeye devam ediyor.

Poco X6 Pro inceleme