Huawei MatePad Pro 2 için yeni M-Pencil’ı duyurdu

Huawei MatePad Pro tablet with HarmonyOS and M Pen support to debut on June 2

Huawei’nin 2 Haziran’daki HarmonyOS duyurusu birkaç ürün lansmanını da içerecek. Dün Huawei, yaklaşan Watch 3’ü duyurdu ve bir başka teaser, Huawei’nin yeni bir Huawei MatePad Pro tableti duyurmayı planladığını doğruladı. 

2 Haziran’da Huawei, HarmonyOS’un yakın gelecekte çok çeşitli Huawei cihazlarının kullanımına sunulacak en son sürümünü sergileyecek. Şirket dün HarmonyOS üzerinde çalışan tamamen yeni Huawei Watch 3′ün 2 Haziran’da resmiyet kazanacağını doğruladı. Taze bilgiler, yeni bir MatePad Pro’nun da aynı gün resmiyet kazanacağını ortaya koyuyor. Yeni tabletin de önceden yüklenmiş HarmonyOS ile gelmesi bekleniyor. Markanın yayınladığı teaser, yaklaşan tabletinin bir M Pen kalemi ile birlikte geleceğini gösteriyor. Şirket, tabletin özellikleri hakkında herhangi bir bilgi paylaşmadı. Tableti çevreleyen söylentiler, piyasada Huawei MatePad Pro 2 takma adıyla piyasaya çıkabileceğini iddia ediyor.

Huawei MatePad Pro tablet with HarmonyOS and M Pen support to debut on June 2

Teaser görüntüsü, yeni MatePad Pro 2 ile uyumlu olacak M-Pencil’ı gösteriyor. Bu, şirketin özel HarmonyOS’uyla kutudan çıkan ilk Huawei cihazı olacak. Blogger @ChanganDigitalKing, Weibo aracılığıyla M-Pencil’li Huawei MatePad Pro 2’nin “yakında piyasaya sürüleceğini” bildirdi. Ayrıca, yeni MatePadPro 2’nin Windows 10 çalıştıran Şirket PC’lerde Huawei cihazlarında gördüğümüz gibi çoklu ekran işbirliği özellikleriyle gelmesini bekleyebiliriz. 12,2 inç veya 12,6 inç ekrana sahip olabilen daha büyük tablet olacak. Ayrıca yeni MatePad Pro’nun iki çeşidi olma olasılığı da var. Huawei MatePad Pro 2, Kirin 9000 serisi yonga seti ile güçlendirilecek ve Huawei 40W Super Charge’ı destekleyecek. Yeni M-Pencil, yarı saydam bir kalem ucu ile güncellenecek ve blogger’a göre “görünümü ve işlevi büyük ölçüde iyileştirilecek”.

Friends özel bölümü büyük beğeni topladı: Bu sefer gerçekten veda ettiler