Huawei MatePad Air tasarımı ile fark yaratacak

MatePad Pro

Bir süredir yeni nesil bir tablet üzerinde çalıştığı bilinen Huawei’in MatePad Air adını verdiği bu cihazının görselleri sızdırıldı.

Huawei MatePad Air tasarımı ile fark yaratacak. Huawei, yaz ürün lansman etkinliğine hazır. Bu etkinlikte, Huawei Watch 4 serisi akıllı saat, yeni MateBook dizüstü bilgisayarlar ve MatePad Air tablet gibi çeşitli yeni ürünlerin tanıtılması planlanıyor.

HUAWEI MatePad Pro

Etkinlik öncesinde, Huawei MatePad Air’in gerçek hayattan ilk görüntüleri ve bazı temel özellikleri sızdırıldı. “Tech Wizard” adlı dijital blog yazarı tarafından paylaşılan sızdırılan görüntüler, MatePad Air’in zarif yuvarlak tasarımlı gövdesini ve arka tarafta yer alan tek bir kamera ve flaş kombinasyonunu gösteriyor. Gümüş renk seçeneği, arka tarafta merkezlenmiş dikkat çekici “HUAWEI” logosu ile premium bir hissiyat sunuyor. MatePad Air, genç kullanıcılar için çok yönlü ve hafif bir üretkenlik aracı olarak konumlandırılmış ve Apple’ın popüler iPad Air modeliyle rekabet etmeyi hedefliyor.

MatePad Pro

Huawei MatePad Air tasarımı ile fark yaratacak

MatePad Air’in dikkat çeken özelliklerinden biri, Huawei tabletlerinde bir ilk olan 3:2 en-boy oranı. Bu oran, canlı görseller sunan etkileyici 11.5 inç LCD ekranla birleştirilmiş. İlginç bir şekilde, tablet, sadece 6.4mm kalınlığında ince bir profil ile gelerek sınıfının en ince tabletlerinden biri olma özelliğine sahip.

MatePad Air, içerisinde bulunan güçlü Snapdragon 888 yonga seti ile akıcı ve hızlı bir performans sunuyor. Huawei’nin özel oyun çerçeve ekleme teknolojisi, “Game for Peace” ve “Honour of Kings” gibi oyunlarda 144Hz yenileme hızı desteği ve “Genshin Impact”te 90Hz desteğiyle oyun deneyimini bir üst seviyeye çıkarıyor. 8300mAh batarya ve 40W hızlı şarj desteği sayesinde, MatePad Air, uzun süreli kullanım ve hızlı şarj imkanı sunuyor.

HUAWEI MatePad Pro

Snapdragon 888 yonga setiyle ilişkili ısınma sorunları konusunda endişeleri olanlar olabilir, ancak MatePad Air’in daha büyük tablet formu, akıllı telefonlara kıyasla daha iyi bir ısı dağılımı sağlayarak potansiyel sorunları minimize ediyor. Huawei MatePad Air tasarımı ile fark yaratacak.

iOS 16.6 geliyor! Bu güncellemedeki yenilikler nedir?