Huawei MatePad 11 Türkiye fiyatı açıklandı

matepad11

Huawei yeni tabletini Türkiye’de de satışa sunmaya hazırlanıyor. Merakla beklenen Huawei MatePad 11 Türkiye fiyatı sonunda açıklandı. İşte detaylar.

Mobil pazardaki suskunluğunu koruyan Huawei, tablet tarafındaki ürün yelpazesini genişletmeye devam ediyor. Kısa bir süre önce tanıtılan MatePad 11 nihayet Türkiye’de de satışa çıkıyor.

HUAWEI, tablet ailesine katılan en yeni ürünü olan, 120 Hz yenileme hızıyla her zamankinden daha akıcı görseller ve daha iyi yanıt veren bir ekrana sahip yeni HUAWEI MatePad 11’i HUAWEI Online Mağaza üzerinden ön satışa sundu.

Huawei MatePad 11 Türkiye fiyatı açıklandı

Yeni nesil akıllı cihazlar için tasarlanan HarmonyOS 2.0, HUAWEI MatePad 11’i yepyeni işlevsellikle güçlendiriyor. Yeni tablet masaüstü, her zamankinden daha düzenli ve kullanıcılara önemli bilgileri daha verimli bir şekilde görüntülemenin yeni bir yolunu sunuyor. Dağıtılmış teknolojiden yararlanan HUAWEI MatePad 11, yaratıcılığı ve üretkenlik kullanımını daha iyi desteklemek için akıllı telefonlardan PC’lere kadar tüm senaryolara uygun diğer cihazların yeteneklerini kullanmak üzere donatıldı.

Qualcomm Snapdragon 865 8 çekirdek işlemciye sahip HUAWEI MatePad 11, 24 Haziran – 12 Temmuz tarihleri arasında HUAWEI Online Mağaza üzerinde ön satışta olacak. Sadece tablet olarak 4.299 TL, kalem ve klavye ya da klavye yerine kılıf seçeneği ile birlikte 4.999 TL fiyat etiketleriyle ön satışa sunulan HUAWEI MatePad 11’de ayrıca 50 TL ön ödemeye, 150 TL ek indirimin yanında ödemelerde vade farksız 4 taksit imkanı da sunuluyor.

The Sims, oyun içi bir müzik festivali düzenleyecek