Huawei Mate X2 Türkiye fiyatı kaç TL olacak?

Mate X2

Huawei yeni katlanabilir ekranlı modelini sonunda tanıttı. Peki Huawei Mate X2 Türkiye fiyatı kaç TL olacak? İşte bu sorunun yanıtı.

Çin’in en büyük telekomünikasyon şirketlerinden biri olan Huawei merakla beklenen yeni katlanabilir ekranlı telefon modelini tanıttı. 2019 yılında Mate X modeli ile katlanabilir ekranlı telefon pazarına adım atan Huawei, ilk etapta sınırlı bir müşteri kitlesine hitap etmişti.

Fakat ikinci etapta işler hızlandı. 2020’de tanıtılan Mate Xs Türkiye de dahil olmak üzere pek çok ülkede satışa çıktı. Yalnız telefonun Türkiye fiyatı bir hayli absürttü. Mate Xs ülkemizde 30.000 TL gibi absürt bir fiyatla raflardaki yerini almıştı.

Huawei Mate X2 Türkiye fiyatı kaç TL olacak? İşte yanıtı

Peki yeni nesil Mate modeli ülkemizde kaç TL’den satışa çıkacak. Hemen şunu belirtelim. Mate X2 hali hazırda sadece Çin’de satışa çıktı. Dolayısıyla telefonun Avrupa’ya gelmesi biraz sürecektir. Fakat Avrupa’ya gelmesiyle birlikte Türkiye’de de satışa çıkması süprpiz olmaz.

Elbette burada Mate X2’nin en büyük eksisi yine Google servislerinden mahrum bir şekilde karşımıza çıkacak olması. Bu durum da Huawei’nin satış rakamlarını ister istemez etkiliyor. Mate X2’nin Çin’deki fiyatı Mate Xs ile aynı olduğu için Türkiye fiyatı da Xs ile aynı olacak diyebiliriz.

Bu da 30.000 TL’lik bir etiket anlamına geliyor. Elbette Huawei’nin yeni katlanabilir ekranlı modeline kaç kişinin 30.000 TL vermek isteyeceği de farklı bir soru işareti.

Huawei inovasyon liderliğini kanıtladı