Huawei Honor 9 Lite Ne Kadar Olacak?

Honor 9 Lite TENAA

Geçtiğimiz günlerde dağıtılan basın davetiyeleriyle tanıtım tarihi ortaya çıkan Honor 9 Lite’ın fiyatı da belli oldu. İşte telefonda hakkında son bilgiler!

Huawei’den Bir Orta Seviye Daha; Honor 9 Lite

Tanıtımına bir haftadan az bir süre kala, Huawei’nin yeni orta seviyesi Honor 9 Lite’ın fiyatı da sızdırıldı. Geçtiğimiz hafta TENAA’dan sertifika alan ve 21 Aralık’ta resmen lanse edilecek olan akıllı telefon, rekabetçi bir de fiyata sahip olacak gibi gözüküyor.

Esasında Mate 10 Lite’ın daha küçük versiyonu sayılabilecek olan yeni cihaz, şimdiye kadar topladığımız bilgilere göre başlıca şu özelliklere sahip olacak: 5.65″ 18.5.9 Full HD+ ekran, Kirin 659 işlemci, 3 GB/32 GB ve 4 GB/64 GB bellek/depolama seçenekleri, ön ve arkada çift kameralar, Android 8.0 Oreo işletim sistemi. Özellikle toplam 4 kamerası, 7.6 mm’lik zarif inceliği ve 2900 mAh piliyle büyük ilgi toplayan iddialı model, ortaya çıkan son bilgiler ışığında 2000 Çin Yuanı, yani güncel kurla yaklaşık 300 dolarlık bir fiyat etiketine sahip olacak. Telefonla ilgili üzücü olarak micro USB ile geldiğini hatırlatabiliriz. Özellikle ana vatanında kendisiyle rekabete hazır olan tüm telefonlar halihazırda USB-C’yi kullanıyor.

Bitcoin, Bitsamp Borsasında Rekor Seviyeye Çıktı