Huawei Anneler Günü reklamı yayınladı!

Huawei Anneler Günü reklamı 1

Huawei Anneler Günü reklamı ile karşımıza çıktı. Üç kamerası ile mobil sektörde tarihe geçen Huawei P20 Pro’nun ön plana çıkarıldığı Huawei Anneler Günü reklamı haberimizde.

Çin’in yükselen yıldızı Huawei, Anneler Günü için bugün yeni bir reklam yayınladı. Anılarını Biriktirememiş Son Nesile isimli bu reklamda Huawei‘nin mobil sektörde üç kamerası ile çığır açan Huawei P20 Pro modeli ön plana çıkarılıyor.

İşte Huawei Anneler Günü reklamı

Anılarını Biriktirememiş Son Nesile ismi ile dikkat çeken bu reklamda; çocukları annesine, Anneler Günü için Huawei P20 Pro alıyor. Kutuyu açan anneyi bir video karşılıyor. Çocukları annenin gençliğinde yaşadığı hatta doğup büyüdüğü yerleri, Huawei P20 Pro ile videoya çekip annesine sürpriz yapıyor.

Anneler günü için en iyi teknolojik hediyeler

Gençliğinde her anını fotoğraflayamayan ve video çekmenin lüks olduğu dönemlerde yaşayan anneleri duygulandıracak reklam filmini, aşağıdan izleyebilirsiniz.

Geçtiğimiz 23 Nisan‘da yayınladığı Barış Manço reklamı ile ülkemizde büyük beğeni toplayan Huawei, Anneler Günü reklamı ile Türkiye’ye verdiği önemi bir kez daha kanıtlamış oldu.