Huawei 19 Mayıs’ta MateBook 16 ve FreeBuds 4 cihazlarını duyuracak

Huawei 19 Mayıs'ta MateBook 16 ve FreeBuds 4 cihazlarını duyuracak

ABD hükümeti ile Huawei sorunları devam ederken şirket çabalarının çoğunu ürettiği diğer cihazlara odaklıyor. Teknoloji devi şimdi bir MateBook 16’yı ve yeni amiral gemisi FreeBuds 4 TWS kulaklıklarını 19 Mayıs’ta tanıtacağını duyurdu.

Dün erken saatlerde Huawei resmi olarak bu ayın sonlarında yeni bir ürün lansman konferansı düzenleyeceğini duyurdu. Bu etkinlikte şirket, 19 Mayıs 2021 tarihinde Çin’de düzenlenecek olan “Tüm Senaryo Akıllı Yaşam” başlığı altında ürünlerini piyasaya sürecek. Yaklaşan lansman konferansı, Çinli teknoloji devinin TV’ler, kulaklıklar ve akıllı saatler gibi yeni elektronik cihazları da tanıtmasını sağlayacak. Şirket, lansman etkinliğinde piyasaya sürülecek ürünleri henüz resmi olarak duyurmamış olsa da, yakın zamanda bu tarihte duyurulmasını beklediğimiz birkaç belli. Buna, Huawei Body Fat Scale 3 Pro ile birlikte yakın zamanda sızdırılan Huawei Children’s Watch 4X’in yeni versiyonu da dahil.

Huawei 19 Mayıs'ta MateBook 16 ve FreeBuds 4 cihazlarını duyuracak

Haber, şirketin Weibo sayfasındaki teaser ile doğrulandı. Duyuru Çin’den geldi ve halihazırda mevcut olan MateBook D 16‘dan farklı bir MateBook 16 ve yeni FreeBuds 4 cihazı bekleniyor. Belki de bu ikisi en önemli cihazlar olacak ancak dahası da var. Huawei’nin çocuklara yönelik Watch 4X’i, Body Fat Scale 3 Pro, bir H6 yönlendiricisi ve iki PC monitörü de görücüye çıkacak. Monitörlerden biri ofis işleri için tasarlanırken diğeri oyun segmentinde rekabet edecek.

BTCTurk kullanıcı bilgileri sızdırıldı mı? Güvenlik önlemleri artırılıyor