Asus ZenFone Zoom’dan ilk video geldi!

asus zenfone zoom kamera

Yılan hikayesine dönen Asus’un gizemli telefonu ZenFone Zoom’dan sonunda ilk video geldi. Asus’un neredeyse bir yıl önce duyurduğu telefon artık satışa çıkıyor. Detaylar ve video haberimizde.

asus-zenfone-zoom-kamera

Aylar önce duyurulan kamera odaklı telefon Asus ZenFone Zoom için, Tayvanlı teknoloji devi Asus ilk reklam videosunu yayınladı. Bu telefon, fotoğraf meraklıları için 3X optik yakınlaştırma sunuyor. Cihaz ayrıca dünyanın en ince 3X optik yakınlaştırma sunan modeli.

Asus ZenFone Zoom, 13 MP çözünürlüğünde bir ana kameraya sahip. Bu kameranın dikkat çeken noktası ise 3X optik yakınlaştırma. Telefon bu yönüyle ön plana çıkarılıyor. Bu kameranın sırrı, 10 bağımsız lens ile oluşturması. Cihazda ayrıca çift LED flaş ve OIS (optik görüntü sabitleme) özelliği de bulunuyor.

Android Lollipop ile kutusundan çıkacak olan Asus ZenFone Zoom, Android 6.0 Marshmallow güncellemesini de alacak. 5.5 inç büyüklüğündeki ekranda 1080p çözünürlükle gelen modelde LTE desteği, 4 GB RAM, 3000 mAh batarya gibi özellikler var. Cihaz 64 GB depolama alanı ve dört çekirdekli 2.3 GHz Intel Atom Z3580 kullanan versiyonuyla 430 Dolardan, 128 GB depolama alanı sunan versiyonu ise yine dört çekirdekli ancak 2.5 GHz hıza erişebilen Intel Atom Z3590 yongasıyla 490 Dolardan satışa çıkacak. Telefon için yayınlanan videoya aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Türkiye’nin en çok izlenen 10 YouTube videosu – 2015