Dünyanın En İnce Telefonu Asus Zenfone Zoom satışa çıkacak!

asus zenfone zoom

Tayvanlı Bilgisayar Bileşeni Üreticisi Asus, Taşınabilir Cihaz Arenası’nda sağlam adımlar atıyor. Bu adımlardan yenisi Zenfone Zoom oldu.

Asus’un Zenfone Zoom adlı yeni model telefonu, Los Angeles Şehrinde gerçekleşen CES yani Tüketici Elektroniği Fuarı 2016’da tanıtıldı.

Asus Zenfone Zoom’da; 2.5 GHz hızında çalışan 4 Çekirdekli İşlemciye sahip Intel Atom Z3590 yongaseti yer alıyor. 4 GB Ana Bellek, cihaz için yeterli görülmüş.

Telefonda, 64 GB Dâhili Depolama Alanı yer alıyor. Micro-SD Kart girişi ile telefonun Depolama Alanını 128 GB’ye kadar arttırabilirsiniz.

5.5 İnçlik Kapasitif Dokunmatik Ekranın sahip olduğu çözünürlük ise Full HD: “1920×1080”. Asus Zenfone Zoom’un Ekranı, Corning’in Gorilla Glass 4 Camı ile kaplanmış.

Telefonda 3000 mAh Batarya yer alıyor. Bataryanın değiştirilemeyecek olması Kullanıcılar için kötü bir haber olsa gerek. 4G LTE, 3G, Wi-Fi, Bluetooth, microUSB 2.0 ve GPS ile AGPS de Telefonun diğer özellikleri arasında yer alıyor.

Google’ın Taşınabilir Cihaz İşletim Sistemi Android Lollipop 5.0’a, Asus’un ZenUI ara yüzü eşlik ediyor. Telefonun Arka Kamerası 13 Megapiksel. Arka Kamera’da, Çift LED Flaş ve Optik İmaj Sabitleyici yer alıyor.

Telefonun Kamerası sadece Optik Yakınlaştırma yapıyor yani herhangi bir şekilde Dijital Yakınlaştırma yapmıyor. Kameranın sahip olduğu Lensler; f/2.7-f/4.8 arasında değişen bir Diyafram değerine sahip.

11.95mm Odak Mesafesi ve 3X Optik Yakınlaştırma ile Kaliteli Çekimleri Zenfone Zoom ile yapabilirsiniz. 1 Şubat’ta Telefon satışa çıkacak. Telefon; 400 Dolar Yaklaşık olarak 1194 TL Fiyat Etiketi ile ilk olarak ABD’de satışa sunulacak.

LG kıvrılabilir ekran prototipini görücüye çıkardı!