HTC’nin Hedefi, Tasarım, İnovasyon ve Yenilikçilikte Liderlik

HTC

HTC, gerçekleştirdiği basın toplantısıyla pazarın durumunu ve HTC’nin gelecek hedeflerini değerlendirdi. HTC Türkiye Genel Müdürü Canan Taşar ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıda, HTC Orta Avrupa ve Türkiye’den sorumlu Doğu Akdeniz, Ortadoğu veAfrika (EMEA) Bolgesi Başkan Yardımcısı André Lönne’de çarpıcı açıklamalarda bulundu. 

HTC, gerçekleştirdiği basın toplantısıyla HTC cephesindeki yeni gelişmeleri, pazarın durumunu ve gelecekteki beklentilere dair keyifli bir sohbet gerçekleştirdi. HTC Türkiye Genel Müdür Cana Taşar ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıda,  HTC Orta Avrupa ve Türkiye’den sorumlu Doğu Akdeniz, Ortadoğu veAfrika (EMEA) Bolgesi Başkan Yardımcısı André Lönne ve HTC Güney Doğu Avrupa Ürün Müdürü İbrahim Tunçay basın mensuplarının sorularını yanıtladılar.

Canan-Tasar_André-Lonne

Benimsediğimiz yaklaşım tasarım, inovasyon ve yenilikçilikte liderlik oldupunu söyleyen HTC Orta Avrupa ve Türkiye’den sorumlu Doğu Akdeniz, Ortadoğu veAfrika (EMEA) Bolgesi Başkan Yardımcısı André Lönne, HTC’nin global hedeflerini değerlendirdi.  Lönne, “HTC One’ın (M8) lansmanı ile birlikte bu yıl en parlak dönemlerimizden birini geçirdik ve sonuçlardan çok memnunuz. Bu ürünün hem dizayn hem işlevsellik hem de segmentteki gücü sayesinde öne çıktığını vurgulamak isteriz.HTC olarak benimsediğimiz yaklaşım; tasarım, inovasyon ve yenilikçilikte liderlik” dedi.

Üstün tasarım, teknoloji ve deneyimi daha uygun fiyatlarla sunmak için çalıştıklarını belirten Lönne, “Bu yıl Barcelona’da Desire ürün ailemizi lanse ettik. Desire 816 global anlamda en çok talep alan ürünlerimizden biri oldu. Bu yıl IFA’da ise bu ürünün devamı özelliğinde olan Desire 820 ürünümüzün lansmanını yaptık. Global ticari trendlere baktığımızda büyük ekranlarda talebin arttığını görüyoruz ve HTC olarak başından beri bu alanda çalışıyoruz. Global ticari trendlere baktığımızda ilerlemeyi sürdürüyoruz. Türkiye performansından çok memnun olduğumu söyleyebilirim çünkü büyüme rakamları çok iyi. Marka tarafında elde ettiğimiz başarılar da kayda değer ölçekte” olduğunu söyledi.

HTC Türkiye Müdürü Canan Taşar ise, 2014 başından itibaren HTC Türkiye’yi değerlendirerek, 2014’ün sonuna yaklaştığımız şu dönemde, Türkiye pazarında yüzde 30 büyüyeceğinin kesin olduğunu açıkladı.  HTC Türkiye Müdürü Canan Taşar, “globaldeki bütün bu güzel haberlerden sonra aslında Türkiye için de çok güzel bir yıl geçirdiğimizi söylebilirim. 2013 yılında HTC One (M7) ve Desire ailesinin lansmanıyla birlikte aslında zaten iyi bir satış grafiği yakalamıştık. 2014’e ise HTC One (M8) ve Desire 816 lansmanımızla çok iyi bir başlangıç yaptık” dedi.

 Canan-Tasar
Ayrıca Taşar, ” 2014’ü satışlarımızda %30 ve satış gelirlerinde %40’ın üzerinde büyümeyle kapatacağız. Bu da aslında bizi 2015 için daha da umutlandırıyor. Hem HTC One (M8) hem de Desire 816’da yakaladığımız başarı bu sonuçları yakalamamızda en önemli etkenler. Desire 816 performansı ile Türkiye Uzak Doğudan sonra en başarılı olan ülkelerden biri. Bununla gurur duyuyoruz. Çok iyi bir ürünü çok iyi bir fiyatla mümkün olduğunca çok tüketiciyle buluşturduk” dedi.

Hall & Partners’ın 2014 birinci yıl için yaptığı araştırmaya göre, markamız da hızla büyümeye devam ettiğini söyleyen Canan Taşar,  Marka tercih edilme ve sahiplik oranları gibi ölçütleri olan marka değerlerinde; HTC markası şu anda Türkiye’deki üçüncü marka olduğunu ve HTC’yi Türkiye’nin love marklarından biri yapmak en büyük hedeflerinden biri olduğunu söyledi.

NVIDIA GeForce GTX 980 ve 970 Standartları Yeniden Belirliyor