HTC’nin Yeni Dev Akıllı Telefonu One Max’in Çıkış Tarihi Kesinleşti

HTC One

HTC’nin yeni 5.9 inç ekrana sahip olması beklenen akıllı telefonu One Max’in Eylül ayının başında gerçekleştirilen IFA 2013 fuarında tanıtılması bekleniyordu. Beklentiler gerçekleşmeyince HTC One Max’i bekleyen kullanıcılar üzüntülerini belli başlı forumlarda dile getirmişlerdi.

Geçtiğimiz gün içerisinde Tayvan’lı malzeme tedarikçilerinden gelen bir haber HTC One Max’i bekleyenleri heyecanlandırmaya yetti. Bilgiye göre HTC’nin yeni phablet olarak tabir edilen 5.9 inç 1080p ekrana sahip olacak ürünü One Max 17 Ekim’de tanıtılacak. Snapdragon 800 işlemciye sahip olacak bu ürün LG’nin G2’den sonra bu yeni işlemciye sahip olan ikinci akıllı telefon olması bekleniyor. HTC-One-Max

Bu konudaki haber henüz HTC tarafından onaylanmasa da sektördeki genel kanı HTC’nin yeni akıllı telefonun Kasım ayından önce tanıtılacağı ve Kasınm ayı içerisinde piyasaya sunulacağı yönünde. Yine yapılan yorumlardan bir diğeri ise ürünün fiyatıyla ilgili. Ürünün muhtemelen 810 dolar seviyesinde satışa sunulması planlanıyor. 5.9 gibi dev bir ekrana sahip olacak olan HTC One Max 1080p desteğiyle birlikte gelecek. 2 GB belleğe sahip olacak ürünün 32 GB depolama alanının olması bekleniyor. Eğer söylentiler gerçek olursa HTC’nin Samsung’un Note serisine güçlü bir rakip olması bekleniyor.