HTC’de Şaşırtan Ayrılık!

HTCde Sasirtan Ayrilik

HTC’de geçtiğimiz hafta CEO koltuğunun değişmesinin ardından şimdi de baş tasarımcı şirketten ayrıldı.

Uzun yıllardır tasarım ekibinde görev alan Jonah Becker, Twitter üzerinden yaptığı açıklamayla HTC’den ayrıldığını resmen duyurdu.

HTC'de Sasirtan Ayrilik!

Başarılı telefon üreticisinin CEO koltuğunun geçtiğimiz hafta değişmesinden sonra, yeni gelen haber ile şirketin baş tasarımcısının da ayrıldığı öğrenildi. Uzun yıllardır tasarım ekibinde görevini yürüten Jonah Becker, Twitter üzerinden yaptığı açıklama ile görevini bıraktığını resmen duyurdu.

Tayvanlı şirketin 2008 yılında satın aldığı tasarım şirketi One & Co’nun tasarımcılarından olan Jonah Becker, geçtiğimiz yıl Scott Croyle’un yerine HTC‘nin baş tasarımcısı görevine getirilmişti. Becker’ın görevden ayrılmasının ardından ise yine tasarım ekibinde uzun süredir görev alan ve Jony Ive’a benzerliğiyle dikkat çeken Daniel Hundt, yeni baş tasarımcı olarak göreve başladı.

Jonah Becker’ın şirketten neden ayrıldığı konusunde henüz bir bilgi bulunmuyor. Ancak ortada dolaşan söylentilere göre HTC’nin tasarım ekibi ve satış ekibi arasında bir güç savaşı başlamış durumda. Bu durumun Becker’ın işten ayrılmasının sebebi olarakta görüldüğü belirtiliyor. Diğer yandan CEO değişikliğiin deneyimli tasarımcının istifa etmesinde herhangi bir etkisinin olmadığı da ifade ediliyor.

Borderlands 2 Durdurulamıyor!