HTC Vive VR ile neler yapılabilir? – Video

htc vive

HTC Vive VR isimli sanal gerçeklik gözlüğü dün itibariyle tüketicilere ulaştırılmaya başlandı. HTC, cihazı örnek uygulamalarla tanıtan ilginç bir video paylaştı.

Geçtiğimiz dönemde 799 dolardan ön siparişe çıkan HTC Vive VR sanal gerçeklik gözlüğü artık tüketicilere ulaşıyor. Oculus Rift’e göre daha gecikmeli şekilde kullanıcılara ulaştırılan ürünle ilgili HTC tarafından eğlenceli bir video paylaşıldı.

HTC Vive VR, SteamVR özelliğiyle birlikte neler yapılabileceğini meraklıları ile buluşturdu. Örnek oyunlarla HTC Vive VR yeteneklerini görünce şaşırabilirsiniz. Geçtiğimiz hafta cihazın kutu içeriği de basınla paylaşılmıştı.

Oculus Rift, HTC Vive, Microsoft HoloLens ve Samsung Gear VR derken aslında tercih edilebilecek çok sayıda ürün bulunuyor. HoloLens henüz geliştirme aşamasında olsa da diğer ürünleri artık satın alabilirsiniz. Eğer bu cihazlardan birini almayı düşünüyorsanız, bu tarz videolar tercih yapmanızı kolaylaştırabilir.

HTC Vive VR seti 12 Nisan tarihi itibariyle internet üzerinden de satışa çıkacak. Cihazın ülkemize gelip gelmeyeceği ve Türkiye fiyatı henüz belli değil.

HTC Vive ve SteamVR videosu!

WhatsApp Uçtan Uca Şifreleme özelliği nedir?