HTC U11+’ın Orta Seviye Versiyonunun Çıkış Tarihi Belli Oldu

HTC U11

HTC, şirket politikası gereği orta ve üst düzey telefon üretimini önde tutuyor. Yıl içinde az sayıda ürünü piyasaya süren Tayvan merkezli şirket, 2018 yılında da aynı politikasını sürdürecek gibi gözüküyor. Takvimlerinin ilk sırasında yer alan HTC U11+’ın orta seviye versiyonunu Ocak ayında piyasaya çıkarak.

HTC U11+’ın orta seviye versiyonu Ocak ayında gelecek

Ocean Harmony kod adıyla geliştirilen telefonun HTC U11+’nin yeni bir versiyonu olması bekleniyor. Telefonun teknik özellikleri arasında Snapdragon 652 yonga seti, 4GB RAM, 64GB dahili depolama alanı 5.99 inç 18:9 oranında ekran bulunuyor.

Hemen ardından HTC’nin amiral gemisi telefonu olması beklenen U12 piyasaya çıkacak. Henüz net çıkış tarihi belli olmayan HTC U12’nin Snapdragon 845 yonga seti ile gelmesi bekleniyor. Çift arka kamera bulunduracak olan telefon belkide 4K çözünürlükte ekrana sahip olacak.

HTC, şirket politikası gereği orta ve üst düzey telefon üretimini önde tutuyor. Yıl içinde az sayıda ürünü piyasaya süren Tayvan merkezli şirket, 2018 yılında da aynı politikasını sürdürecek gibi gözüküyor. Takvimlerinin ilk sırasında yer alan HTC U11+'ın orta seviye versiyonunu Ocak ayında piyasaya çıkarak.

Meizu M6s Sertifika Alırken Görüldü