HTC U12 işte böyle görünecek

htcu

Akıllı telefon sektörünün önemli isimlerinden biri olan HTC, şimdiden yeni amiral gemisi modeli HTC U12 üzerinde çalışmaya başlamış durumda. Tayvanlı geliştirici geçtiğimiz sene duyurduğu HTC U11 modelinde yer verdiği Edge Sense özelliği ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı. 2017’de oldukça hit olan ince çerçeveli ekran tasarımına biraz geç geçiş yapan HTC, yeni amiral gemisi modelinde de modern tasarım çizgisini devam ettirecek.

HTC U12 tasarım çizgisi ile dikkat çekecek

2017’de ince çerçeveli ya da uçtan uca ekranlı telefonların oldukça popüler olduklarını söyleyebiliriz. Bazı akıllı telefon üreticileri, bu yeni tasarım çizgisini ilk başlarda benimserken bazıları ise 2017’nin sonlarını beklemişti. Keza HTC’de bu firmalardan biri. İlk amiral gemisi modeli HTC U11’i klasik tasarım çizgisi ile satışa sunan Tayvanlı akıllı telefon üreticisi, HTC U11 Plus modelinde ise modern tasarım anlayışını benimsemişti.

Sızdırılan son bilgilere göre HTC U12 modeli de modern bir tasarım çizgisine sahip olacak. Ayrıca parmak izi okuyucusunun da telefonun arka tarafına taşınması bekleniyor. HTC U12 modeli için sızdırılan son görsele aşağıdan göz atabilirsiniz.

htc u12

Telefonun arka paneli görünmediği için parmak izi okuyucusu hakkında yorum yapmak pek doğru olmayacaktır. Fakat parmak izi okuyucusunun ekranın altına konumlandırılması da mümkün. Zira geçmişte Samsung ve Apple’ın bu konuda önemli çalışmaları olmuştu. Yine de bekleyip göreceğiz.

HMD Global’in en çok satan modeli belli oldu