HTC U11 Life fiyatı ortaya çıktı

htc u11 life fiyatı

HTC’nin kısa süre önce resmiyet kazanan orta segmentteki yeni modeli HTC U11 Life fiyatı ve özellikleri ile dikkat çekecek gibi görünüyor. 2 farklı model halinde satışa sunulması beklenen telefonun bugün itibari ile Amerika’da satışa sunulacağı belirtiliyor. 350 dolarlık etiketiyle rafları süsleyecek olan U11 Life, orta segmentteki rekabeti arttıracak gibi görünüyor.

HTC U11 Life fiyatı ile fark yaratabilir

Akıllı telefon sektörünün köklü isimlerinden biri olan HTC, şimdiye kadar benimsediği katı fiyat politikası yüzünden, pazar payını arttırmayı başaramamıştı. Kısa süre önce akıllı telefon bölümünün fikri ve mülki haklarını Google’a devreden Tayvanlı üretici, fiyat politikasını da değiştirmiş gibi görünüyor.

Kısa süre önce tanıtılan HTC U11 Life’ın satış fiyatı bu durumun ispatı niteliğinde diyebiliriz. Zira HTC U11 Life fiyatı Amerika’da 350 dolar olarak duyuruldu. Bu fiyatın orta segmentteki bir model için normal olduğunu söyleyebiliriz. Fakat söz konusu HTC olduğunda gözlerimiz 500 dolar civarında bir fiyat etiketi aramadı değil.

Sonuç olarak Snapdragon 630 yonga setini kullanan bir telefon için istenen 350 dolarlık fiyatın son derece uygun olduğunu söyleyebiliriz. Keza HTC U11 Life’ın Amazon Alexa ve Google Asistant desteğine sahip olduğunu da belirtelim. Bu cihazın en önemli artılarından birisi de önümüzdeki ay Android Oreo güncellemesini alacak olması. Yani Android Oreo için de öyle uzun bir süre beklemeniz gerekmeyecek.

Bu arada HTC U11 Life Türkiye fiyatı ve satış tarihi henüz netleşmiş değil.

HTC U11 Life 2 farklı varyasyonda gelecek