HTC U11 fiyatı beklenenin üzerinde!

htc u11 1

Tayvanlı akıllı telefon üreticisinin geçtiğimiz gün tanıttığı yeni amiral gemisi modeli HTC U11 fiyatı ile bekleyenlerini biraz üzdü. İşte konu hakkındaki detaylar.

Uzun bir süredir gelişim aşamasında olan HTC U11 geçtiğimiz gün düzenlenen özel bir etkinlikle tüm dünyaya tanıtıldı. Açıkçası telefona dair tüm detaylar daha önceden sızdırılmış olduğu için düzenlenen etkinlikte izleyicileri şaşırtacak bir gelişme de yaşanmadı. Elbette HTC U11 fiyatı ile ilgili yapılan açıklamayı saymazsak.

Zira HTC U11 hakkında sızdırılan raporlarda cihazın fiyatının Avrupa’da 700 euro’nun altında olabileceği iddia ediliyordu. Fakat bu söylentiler pek de doğru çıkmadı. Tayvanlı akıllı telefon üreticisi HTC U11 fiyatı için açıkladığı rakamlar beklenenin biraz üzerinde oldu.

HTC, yeni amiral gemisini Avrupa’da 749 euro, İngiltere’de 649 pound, Amerika’da ise 649 dolardan satışa sunacağını açıkladı. Evet bu fiyatlar neresinden bakarsanız bakın Galaxy S8 için açıklanan fiyatların biraz altında kalıyor. Fakat yine de HTC’nin kendisini toparlayıp, akıllı telefon pazarında tekrardan yükselmesi için HTC U11 fiyatını biraz daha aşağıda tutması bekleniyordu.

Öte yandan telefonun ülkemizdeki fiyatı da henüz netlik kazanmış değil. Fakat G6, P10 ve S8 gibi modellerin satış fiyatını göz önüne alırsak, HTC U11 Türkiye fiyatı da 3500 TL ile 4000 TL arasında olacaktır.

Bakalım HTC’nin eşsiz Edge Sense teknolojisi, Tayvanlı üreticiyi tekrardan eski günlerine döndürmeye yetecek mi? Bekleyip göreceğiz.