HTC One M9 INK Sürümü Çıktı

htc one m9 ink fotografi 1

HTC, vücut sanatlarına özel olarak HTC One M9 modelinin INK sürümünü duyurdu. İngiltere’de bir reklam kampanyasıyla duyurulan HTC One M9 INK sürümünün detayları haberimizde.

htc-one-m9-ink-fotografi-2

HTC, One M9 satış rakamlarını artırmak için farklı varyasyonları geliştirmeye devam ediyor. Geçen hafta UEFA Şampiyonlar Ligi’ne özel olarak duyurulan 24 ayar altından HTC One M9’a ek olarak şimdide İngiltere’de vücut sanatçılarına özel bir sürüm olan One M9 INK sürümü duyuruldu. Özel sürüm, normal HTC One M9’dan sadece görsel olarak farklı ve herhangi bir donanım değişikliği yok. Arka tarafındaki işlemeler dikkat çekiyor.

İngiltere’de bir reklam kampanyasıyla duyurulan HTC One M9 INK’ın fiyatı henüz belli değil. Satın almak için HTC’nin resmi internet sitesindeki başvuru formunu doldurmak gerekiyor. Ünlü İngiliz dövme ustası Cally-Jo ve manken Jourdan Dunn ile reklamları yapılacak olan HTC One M9 INK’in arkasında yer alan deseni Cally-Jo hazırlamış. Bu işlemenin yaratıcılığı, dengeyi, korumayı ve pozisitifliği vurguladığı söyleniyor. Tanıtım videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.

BlackBerry Android Telefon Yapacak Mı?