HTC Desire T7 tablet görüldü!

htc tablet

HTC Desire T7 isimli tablet bilgisayar GFXBench’i ziyaret etti. Firmanın yeni tabletinin teknik özellikleri haberimizde.

Tayvanlı mobil teknoloji şirketlerinden HTC, yeni bir tablet bilgisayar ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Markanın yeni tableti olduğu iddia edilen HTC Desire T7 bakalım hangi özelliklerle gelecek.

HTC Desire T7 teknik özellikleri

Uzun zamandır bir tablet bilgisayar ile karşımıza çıkmayan HTC’de 2016 yılı daha hareketli geçecek gibi duruyor. Android üreticilerin tablet bilgisayar sektörünü ikinci plana atmasından HTC karlı çıkabilir.

GFXBench isimli sitede listelenen cihazın teknik özellikleri, uygun fiyatlı bir tablete işaret ediyor. Cihaz aynı zamanda Zauba’da da görüldü. Bahsedilen cihazın fiyatı ve çıkış tarihi henüz resmi olarak duyurulmadı ancak 200 doların altında olacağını düşünebiliriz. Desire T7 olarak adlandırılan tabletin MWC 2016’da resmiyet kazanacağı iddia ediliyor.

HTC Desire T7 isimli tablette 6.9 inç büyüklüğünde ve 1280 x 720 piksel çözünürlükte bir ekran kullanılacak. Ekranın altında ise dört çekirdekli 1.3 GHz hızında bir işlemci dikkat çekiyor. Çift çekirdekli Mali-400 GPU’dan güç alacak olan bu tablette 1 GB RAM olması dikkat çekici. Artık sadece uygun fiyatlı tabletlerde 1 GB RAM kullanılıyor. Cihazın arkasında ve ön yüzündeki kameraların ikisi de 5 MP çözünürlüğünde gibi duruyor. Depolama alanı ise 16 GB. HTC Desire T7 hakkındaki iddialar doğruysa bu cihaz kutusundan Android 5.0 Lollipop sürümüyle çıkacak. GFXBench’ten alınan ekran görüntüsüne aşağıdan ulaşabilirsiniz.

htc-desire-t7-tablet

HTC Bir Değil İki Nexus Geliştiriyor