HTC marka akıllı saat MWC 2017’de geliyor!

htc akilli saat 1

Uzun zamandır gündeme gelen HTC marka akıllı saat için artık son düzlüğe girildi. İddialar MWC 2017’yi işaret ediyor.

2015 yılından bu yana HTC’nin bir akıllı saat üreteceği iddiası zaman zaman gündeme geliyordu. Söz konusu akıllı saat hakkındaki detaylar artık basit bir söylenti olmaktan çıkmış, çok sayıda fotoğraf da basına yansımıştı. Yeni iddialar saatin önümüzdeki ay Barselona’da düzenlenecek olan MWC 2017’de duyurulacağını işaret ediyor.

Bu iddiayı destekleyecek bir açıklama da geçen hafta Google tarafından gelmiş ve Google, yeni Android Wear sürümünün MWC 2017 öncesinde dağıtılacağını söylemişti. HTC, kendi akıllı saati için o güncellemeyi bekliyor olabilir.

HTC marka akıllı saat nasıl olacak?

Öncelikle cihazın ismi konusunda henüz bir netlik yok. Söylentilerden yola çıkarsak cihaz “HTC Halfbeak” olarak adlandırılıyor. Ancak bu isim sadece bir kod adı olabilir.

Weibo’da ortaya çıkan son bilgilere göre HTC marka akıllı saat 360 x 360 piksel çözünürlüğe sahip olacak ve Android Wear 2.0 sürümüyle kutusundan çıkacak. Ekranı ise diğer çoğu rakibi gibi köşeli değil yuvarlak yapıda karşımıza çıkacak. Bunlar haricinde cihaz hakkında başka bir detay bulunmuyor. CES 2017’yi pas geçen HTC, bakalım MWC 2017 için neler hazırlamış. Detayları sizlere aktarmaya devam edeceğiz. İlgili fotoğrafları haberimizin içerisinde bulabilirsiniz.

htc-akilli-saat-2

iPhone 7s nasıl olacak?