HTC 10 çıkış tarihi belli oldu!

HTC One M10 tasarımı

HTC One 10 veya HTC 10 olarak duyurulacak olan yeni amiral gemisinin çıkış tarihi belli oldu. HTC 10 çıkış tarihi haberimizde.

Tayvanlı akıllı telefon üreticisinin beklenen yeni amiral gemisi HTC 10, şimdiye kadar çok sayıda görsel ile karşımıza çıkmıştı. Telefonun çıkış tarihine ilişkin ilk gerçekçi bilgi ise bugün ortaya çıktı. Tarih, HTC tarafından yayınlandı.

HTC 10 çıkış tarihi ne zaman?

Daha önce cihazın ekran görüntülerinin basına sızması ve o görüntülerde 16 Nisan tarihinin görünmesi sebebiyle, telefonun 16 Nisan tarihinde duyurulacağı düşünülmüştü. Ancak HTC daha farklı bir tarih ile karşımıza çıktı.

HTC’nin resmi Twitter hesabı yani @htc isimli hesapta paylaşılan bir görsel, cihazın çıkış tarihine işaret ediyor. Bu tam olarak bir basın davetiyesi sayılmasa da HTC, lansman tarihini ilan etmiş oldu.

Aşağıda da görebileceğiniz bu görselin üzerinde “İtiraf ediyoruz, bir takıntılı hale geldik, ancak iyi bir şekilde.” Yazıyor. Daha önce bu telefonla ilgili yayınlanan bir videoda da HTC, çok yoğun bir şekilde çalıştıklarını dile getirmişti.

Görselde yer alan tarih bilgisi 12 Nisan Salı gününü işaret ediyor. New York, Londra ve Çin’in başkenti Taipei şehirlerindeki saat bilgileri de verilmiş. Cihaz, üç ülkede birden lanse edilebilir.

HTC 10 çıkış tarihi 12 Nisan olarak açıklanmış olabilir ancak daha önce ortaya çıkan 16 Nisan tarihi bir başka önemli gelişme de olabilir. Örneğin ön siparişlerin başlaması veya cihazın direkt olarak satışa çıkması bu tarihte başlayabilir.

htc-10-cikis-tarihi

iPhone SE kamera örnekleri – Galeri