HTC 10 özellikleri GFXBench’te görüldü!

HTC 10 özellikleri

HTC 10 özellikleri bu kez GFXBench isimli performans testi uygulamasının internet sitesinde görüntülendi. Bakalım telefonda görüntülenen özellikler neymiş.

Tayvanlı akıllı telefon üreticisi HTC’nin yeni amiral gemisi HTC 10 (veya HTC One M10) modeli merakla bekleniyor. Cihazla ilgili çok sayıda bilgi gerek firmanın kendisi gerekse çeşitli iddialar ile gündeme gelmişti. Cihaz şimdi GFXBench’te görüldü. Çoğu akıllı telefonun piyasaya çıkmadan önce görüldüğü yerlerden biri olan GFXBench’e ait ekran görüntüsünü haberimizde bulabilirsiniz.

HTC 10 özellikleri (GFXBench)

Aşağıdaki ekran alıntısından da görebileceğiniz üzere HTC 10 özellikleri ilk olarak Android 6.0.1 Marshmallow işletim sistemiyle başlıyor. 5.1 inç büyüklükte QHD (1440 x 2560 piksel) çözünürlük sunan ekranın altında güçlü bir donanım bulunuyor.

Qualcomm Snapdragon 820 yongasıyla birlikte gelen 4 çekirdekli 2.1 GHz hıza sahip işlemci, Adreno 530 grafik işlem birimi, 4 GB RAM, 32 GB depolama alanı, 5 MP ön, 12 MP arka kamera gibi detaylar görülebiliyor. Cihazın 4K çekim yapabileceği de yine görülebiliyor. Bahsedilen bu özellikler, daha önce basına sızan iddiaları destekliyor.

HTC 10, firma tarafından 12 Nisan tarihinde resmi olarak duyurulacak. Satışa çıkış tarihi olarak ise 15 Nisan günü işaret ediliyor. Merakla beklenen bu telefon, Samsung Galaxy S7 ve LG G5 gibi diğer amiral gemileri ile bu yıl rekabet halinde olacak.

htc-10-gfxbench

En iyi iPad Pro 9.7 kılıfları