HP’den Dev Atak

HpSpectre

HP yeni ürün ve çözümlerinden oluşan koleksiyonunu yaptığı lansman ile duyurdu. Lansmanı yapılan ürün ve çözümler arasında Leap Motion teknolojisi ile entegre dünyanın ilk dizüstü bilgisayarı ve dördüncü nesil Intel Core işlemcisini kullanan ikisi bir arada ayrılabilir Ultrabook yer alıyor.

Dizüstü bilgisayar ve tableti bir araya getiren HP Spectre13 x2, fansız olarak çalışan ve Intel dördüncü nesil işlemcisini taşıyan, ayrılabilen bir Ultrabook. Tablet sessizliği, yüksek çözünürlüklü (HD) 1080 ekran ince tasarımıyla bu ikisi bir arada Ultrabook gideceğiniz her yerde en büyük yardımcınız olacağa benziyor.HpSpectre

İlk kez HP Spectre13 Ultrabook ile kullanılabilir hale gelen HP Control Zone izleme yastığı, dokunmatik yastığın soluna ve sağına ek bir bölüm ekleyerek zenginleştirilmiş kullanım imkanı sunuyor. HP Control Zone’u kullanan müşteriler sadece ellerini yerleştirdikleri destek üzerinden doğrudan doğruya birçok özelliğe erişebiliyor( döndür ve yakala ve/veya Windows 8’in modern kullanıcı arayüzü)

HP ENVY17 Leap Motion Special Edition, dünyanın Leap Motion teknolojisiyle entegre edilen ilk dizüstü bilgisayarı. Kolay navigasyon için henüz havadayken doğal el ve parmak hareketlerini hisseden ve oyunlar, modellemeler, ve sunumları hayata geçirmek için parmak ucu hassasiyeti sunan bu yenilikçi bilgisayar ile HP insanların teknolojiyle bağlantılarını şekillendiriyor.Full HD ekran ile daha net videolar mümkün.

Tüm bu cihazların fiyatları 800 euro ile 1500 euro arasında değişirken 2014 yılında raflardaki yerlerini alacaklar.