Honor Play 5, 64MP dörtlü kamera ile geliyor

Honor Play 5, 64MP dörtlü kamera ile geliyor

Geçen ay Honor Play 5 cihazının özel bir görüntüsü paylaşıldı ve akıllı telefonun 64MP dörtlü kamera kullanacağı böylece ortaya çıktı. Telefon üreticisi Weibo bunu onaylayan bir poster de paylaştı.

Honor, şirketin 18 Mayıs’ta Çin’de HonorPlay 5 adlı yeni akıllı telefonunu piyasaya süreceğini onayladı. Resmi lansman öncesinde şirket, telefonun özellikleri hakkında bilgi vermeye başladı. En son teaser’da şirket, akıllı telefonun 64 megapiksel birincil sensöre sahip dörtlü kamera kurulumuyla geleceğini doğruladı. Ancak şirket şu anda kamera yapılandırması hakkında daha fazla ayrıntı açıklamadı.

Honor Play 5, 64MP dörtlü kamera ile geliyor

Bugün cihazın kamera bilgileri ortaya çıktı. Ayrıca bugün ayrı bir gönderi ise Play 5’in yalnızca 7,46 mm kalınlığında olacağını ortaya koydu. Daha önce, Honor Play 5 cihazının 66W şarjı destekleyeceği ortaya çıkmıştı. Akıllı telefon tasarmı da gösterilenden farklı olarak ortaya çıktı. Bu durum da aslında iki farklı akıllı telefona baktığımızı düşündürdü. Honor henüz Play 5’in teknik özelliklerini detaylandırmadı. Ancak söylentilere inanılacak olursa, akıllı telefonun bir Dimensity 800U SoC, 6,53 “FullHD + OLED ekrana sahip olacağı düşünülüyor. Batarya tarafında ise cihaz 3,800 mAh pil ile gelecek. USB-C bağlantı noktası da olacak. Honor Play 5, 179 gram ağırlığında olacak ve arkadaki 64MP birincil kamera, bir 8MP (muhtemelen ultra geniş) ve iki 2MP (muhtemelen derinlik ve makro) birimle birleştirilecek. Play 5 resmi duyurusu 18 Mayıs’ta yapılacak ve Honor’un tanıtımın öncesinde akıllı telefon hakkında daha fazla bilgi vermesi bekleniyor.

Akıllı telefon fiyatlarına zam kapıda