Honor Pad X8 Türkiye fiyatı belli oldu

honorpadv7

Çinli teknoloji devi Honor’un yeni tableti Türkiye’de satışa sunuldu. Peki Honor Pad X8’in Türkiye fiyatı ne kadar?

Honor Pad X8 Türkiye fiyatı belli oldu. Honor markası tarafından üretilen ve uygun fiyatıyla dikkat çeken tablet bilgisayarı Honor Pad X8, Türkiye’de satışa sunuldu. Resmi satış fiyatı 3.499 TL olarak belirlenen tablet, ilerleyen günlerde daha farklı internet sitelerinde tanıtıma özel 3.199 TL’den satışa sunulacak.

honorpad

Honor Pad X8’in 10.1 inç büyüklüğündeki ekranı, 1920 x 1200 çözünürlüğüyle yüksek görüntü kalitesi sunuyor. MediaTek MT8786 yonga seti ve 3 GB RAM ile hızlı bir kullanım deneyimi sunan tablet, 32 GB dahili depolama alanı ve 5.100 mAh bataryasıyla da güçlü bir performans sergiliyor. Cihaz, Android 12 işletim sistemi ve Magic UI 6.1 ara yüzü ile kullanıcıların beğenisini kazanıyor.

Honor Pad V8 Pro

Honor Pad X8 Türkiye fiyatı belli oldu

Tabletin kameraları ise orta seviyede. 5 MP arka kamerayla net ve kaliteli fotoğraflar çekebilirsiniz. Ön tarafta ise 2 MP çözünürlüklü bir kamera yer alıyor. Bu kamera özellikle görüntülü konuşma ve selfie çekimleri için yeterli kalitede.

Honor Pad V8 Pro 2

Honor Pad X8’in ince ve şık tasarımı da dikkat çekiyor. Yalnızca 8,5 mm kalınlığında olan cihaz, hafif yapısıyla da kolay taşınabilir bir alternatif sunuyor. Tüm bu özellikleriyle Honor Pad X8, uygun fiyatıyla tablet arayışında olanların dikkatini çekebilir. Tabi yine de bu cihazın rakipleriyle mücadele edip edemeyeceğini zaman gösterecek.

iPhone 14’e yeni renk seçeneği ekleniyor