Honor Pad V8 Pro Aralık ayında piyasaya sürülecek

hh1111

Honor Pad V7 Pro geçtiğimiz yıl piyasaya sürüldüğünde asya pazarında önemli bir satış rakamına ulaşmıştı. Şimdi ise Honor Pad V8 Pro piyasaya çıkmaya hazırlanıyor.

V7 Pro’dan sonra şirket sıra Honor Pad V8 Pro’ya gelmiş durumda. Şimdi şirket V7 Pro’nun halefini hazırlanırken, Aralık ayında piyasaya sürecek. Honor kısa bir süre önce Honor Pad V8 Pro’nun tasarımının ve renk seçeneklerinin belli olduğu bir video yayınlamıştı. Yeni tabletin oldukça yüksek ekran gövde oranına sahip dar çerçeve tasarımına sahip olduğu görülebiliyor. Yan çerçevenin ortasında öne bakan bir kamera bulunur. Arkada, tek arka kamera ve LED flaşı içeren silindirik bir kamera modülü var.

Honor Pad V8 Pro

Videoda cihazın en az iki renkte (Mavi ve Turuncu) mevcut olacağını gösteriyor. Stylus ve klavye desteği gelecek. Ayrıca tablet, önemli yükseltmeler ve yeni özelliklerle birlikte gelen Honor’un en son MagicOS 7.0’ını çalıştıracak. Yazılım, cihazlar ve çoklu görev arasında sorunsuz işbirliği sağlar.

Şirket, yaklaşmakta olan cihazın teknik özelliklerine ve fiyatlandırması konusunda bir bilgi paylaşmadı. Bir önceki Honor Pad V7 Pro, Quad HD+ çözünürlüğün yanı sıra 120 Hz yenileme hızı sunan 11 inç IPS LCD ekranla piyasaya çıktı. 13 MP ana sensör ve 2 MP makro kamera içeren çift kameraya sahipken 279 dolarlık bir fiyat etiketi bulunuyor.

Vivo Pad yeni rengiyle piyasaya sürülüyor