Honor Magic 5 özellikleri netleşmeye devam ediyor

Honor Magic 3 serisi Snapdragon 888 Plus ile geliyor!

Çinli teknoloji şirketi Honor, yeni amiral gemisi serisi Magic 5 ile akıllı telefon sektörüne yön vermeyi hedefliyor.

Honor Magic 5 özellikleri netleşmeye devam ediyor. Honor’un Magic5 ve Magic5 Pro amiral gemilerini resmen MWC Barcelona’da duyurmasını beklerken, yeni bir Geekbench listesi ortaya çıktı ve Pro modeli olmayan cihazın bazı temel özelliklerini onayladı. Honor PGT-AN00 kimliğine sahip olan cihaz, en son Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 yonga seti ve 12GB RAM ile görüntüleniyor. Cihaz ayrıca Geekbench testinden, etkileyici 1,411 tek çekirdek puanı ve 4,584 çoklu çekirdek puanı elde etti.

Honor Magic 3 hakkında detaylar gelmeye devam ediyor

Telefon, Magic UI’nin en son sürümüyle birlikte varsayılan olarak Android 13 ile açılırken görülüyor. Daha önceki söylentiler, Magic5’in 5x optik zoom ve 100x dijital zoom ile dörtlü 50MP kameralar sunacağını öne sürdü. Telefon ayrıca 66W hızlı şarj özelliği alacakken, Pro modeli öncüsü gibi 100W sınırını aşabilir. Honor, Magic5 ve Magic5 Pro’yu 27 Şubat’ta MWC Barcelona’da duyurmayı planlıyor.

Honor Magic 3 ve 3 Pro fiyatları açıklandı

Honor Magic 5 özellikleri netleşmeye devam ediyor

Honor, akıllı telefon pazarındaki güçlü varlığıyla bilinirken Magic serisi, şirketin en yüksek kaliteli ürünlerinden bazılarıdır. Magic5 ve Magic5 Pro, Honor’un amiral gemisi modelleri olarak, en son teknolojiyi kullanarak rakiplerine göre üstün bir kullanıcı deneyimi sunmayı hedefliyor.

honor google play

Geekbench listesi, Pro modeli olmayan Magic5’in teknik özelliklerini doğrulamakta ve etkileyici performans sağlayan Snapdragon yonga seti ve 12 GB RAM gibi yüksek donanım özelliklerini gün yüzüne çıkardı. Ayrıca, Magic5 ve Magic5 Pro’nun kameraları, özellikle optik zoom ve dijital zoom konusunda iddialı. Cihazın 66W hızlı şarj özelliği oldukça etkileyici ve kullanıcılar için oldukça kullanışlı. Bununla birlikte, Pro modeli öncüsü gibi 100W’den daha yüksek bir hızlı şarj özelliğine sahip olabilir. Bu, cihazın yüksek kapasiteli bir bataryaya sahip olması gerektiği anlamına geliyor. Honor Magic 5 özellikleri netleşmeye devam ediyor.

Redmi 12C küresel lansmandan önce ortaya çıktı