Honor, katlanabilir bir telefon üzerinde çalışıyor

Honor, katlanabilir bir telefon üzerinde çalışıyor

Honor, katlanabilir bir akıllı telefon üzerinde çalışıyor. Bugün Weibo’dan gelen rapor, cihazla ilgili bazı ayrıntıları ortaya çıkardı. Digital Chat Station’a göre Honor, 8″ ana ekrana sahip bir akıllı telefon getirecek, ikincil panel ise 6.5″ olacak.

Honor, Huawei’den ayrıldığından beri kendi ayakları üzerinde durmak için elinden geleni yapıyor. Bugün gelen yeni bir rapora göre şirket şimdi yeni bir katlanabilir cihaz üzerinde çalışıyor. Haberin kaynağı ayrıca bu katlanabilir panelin Çin’deki en büyük ekran üreticisi olan BOE tarafından geliştirileceğini de açıkladı. Geçmişte Huawei ile çalışan Honor, şu anda kırılgan ekrana sahip cihazını korumak için ultra ince esnek cam kapak içeren yeni bir teknoloji üzerinde çalışıyor. Honor’un artık bağımsız bir marka olduğunu ve Huawei ile olan bağlarının teoride kesildiğini hepimiz biliyoruz, ancak pratikte hala birçok benzerlik karşımıza çıkıyor. Bu katlanabilir cihaz söylentilere göre, Huawei Mate X ve Mate Xs ile benzer özelliklere sahip olacak. Söz konusu telefonlar dışa doğru katlanabiliyor.

Honor, katlanabilir bir telefon üzerinde çalışıyor

Honor’un yeni katlanabilir cihazında eski ana şirketinden bazı özellikleri ödünç alıp almayacağı heniz net değil. Şirket benzersiz bir cihaz geliştirmek için kendi başına çalışıyor ancak hala bazı konularda eski ana şirketi Huawei’den ilham alabilir. Şirket tek başına da aynı başarıyı elde edecek mi bekleyip göreceğiz.

Güvenli Instagram kullanımı için bakın hangi özellik geldi: Gerisini hackerlar düşünsün